Libnet.ro
UNICEF

23:00

Comisia Europeana va analiza impactul acordurilor comerciale asupra sectorului agricol

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana va analiza impactul acordurilor comerciale asupra sectorului agricol

Statele europene asteapta ca in cateva saptamani Comisia Europeana sa publice un studiu cu privire la efectele cumulative ale acordurilor comerciale incheiate de UE, in special in sectorul agricol, a anuntat vineri ministrul belgian al Afacerilor Externe, Didier Reynders, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

CE analizeaza impactul acordurilor comerciale asupra agriculturii

Statele Uniunii asteapta ca, in cateva saptamani, Comisia Europeana sa publice un studiu cu privire la efectele cumulative ale acordurilor comerciale incheiate de UE, in special in sectorul agricol, a anuntat astazi ministrul belgian al Afacerilor Externe, Didier Reynders, informeaza AFP.

Comisia Europeana, scrisoare importanta pentru Romania

Comisia Europeana a trimis o scrisoare autoritatilor romane in care formuleaza o serie de intrebari despre evolutiile legislative din domeniul justitiei, confirma Executivul comunitar, in urma unor.

Comisia Europeana catre producatorii auto germani: Nu exportati masinile diesel vechi in Europa de Est

Comisia Europeana se teme ca producatorii de automobile din Germania vor incerca sa exporte masinile diesel vechi, scoase din circulatie in cadrul unor stimulente de compensare, in tari din Europa de Est, a declarat comisarul european Elzbieta Bienkowska.

Comisia Europeana a trimis o scrisoare autoritatilor romane cu intrebari despre evolutiile legislative in domeniul justitiei

Comisia Europeana a trimis o scrisoare autoritatilor romane in care formuleaza o serie de intrebari despre evolutiile legislative din domeniul justitiei, confirma Executivul comunitar, in urma unor informatii in acest sens aparute in presa din Romania,.

Comisia Europeana, scrisoare catre autoritatile romane, pe Justitie

Comisia Europeana a trimis o scrisoare autoritatilor romane in care formuleaza o serie de intrebari .

Comisia Europeana critica sistemul de plata defalcata a TVA din Romania. Expert: Ar trebui abrogat!

Sistemul de plata defalcata a TVA ar trebui abrogat, intrucat nu a avut niciun efect pozitiv, iar Romania este criticata de Comisia Europeana pentru acest lucru, a declarat, vineri, Dan Manolescu, presedintele Camerei Consultantilor Fiscali, in cadrul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )