Libnet.ro
UNICEF

16:30

Comisia Europeana, scrisoare importanta pentru Romania

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana, scrisoare importanta pentru Romania

Comisia Europeana a trimis o scrisoare autoritatilor romane in care formuleaza o serie de intrebari despre evolutiile legislative din domeniul justitiei, confirma Executivul comunitar, in urma unor. continuă pe Antena3

Comisia Europeana, scrisoare catre autoritatile romane, pe Justitie

Comisia Europeana a trimis o scrisoare autoritatilor romane in care formuleaza o serie de intrebari .

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Anuntul e facut chiar de Comisia Europeana! Situatie CRITICA in Romania

Masinile diesel au zilele numarate. Anuntul vine chiar de la varful executivului comunitar. Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani acestea nu.

Comisia Europeana a trimis o scrisoare autoritatilor romane cu intrebari despre evolutiile legislative in domeniul justitiei

Comisia Europeana a trimis o scrisoare autoritatilor romane in care formuleaza o serie de intrebari despre evolutiile legislative din domeniul justitiei, confirma Executivul comunitar, in urma unor informatii in acest sens aparute in presa din Romania,.

Comisia Europeana critica sistemul de plata defalcata a TVA din Romania. Expert: Ar trebui abrogat!

Sistemul de plata defalcata a TVA ar trebui abrogat, intrucat nu a avut niciun efect pozitiv, iar Romania este criticata de Comisia Europeana pentru acest lucru, a declarat, vineri, Dan Manolescu, presedintele Camerei Consultantilor Fiscali, in cadrul.

Viorica Dancila, pusa la colt de Frans Timmermans: Premierul, somat sa raspunda la 18 intrebari dure adresate de Comisia Europeana

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a adresat o scrisoare premierului Viorica Dancila , prin care ii solicita sa raspunda la 18 intrebari referitoare la modificarile codurilor penale.

Masinile diesel, interzise oficial. Ce a spus Comisia Europeana

Masinile diesel au zilele numarate. Anuntul vine chiar de la varful executivului comunitar. Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani acestea nu.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Comisia Europeana ii SOCHEAZA pe soferii romani! Cat mai au voie sa circule...

Vesti teribile pentru posesorii de masini pe motorina: zilele autoturismelor diesel sunt numarate! Anuntul a fost facut chiar de la varful Comisiei Europene, in contextul scandalului emisiilor trucate.

Si Italia are probleme cu Comisia Europeana: Un comisar european acuza Guvernul de la Roma de XENOFOBIE!

Conflictul dintre autoritatile de la Bruxelles si Guvernul Italiei escaladeaza. Comisarul european pentru afaceri economice si financiare, Pierre Moscovici, a atacat extrem de dur, miercuri, guvernul italian,.

Cristian Busoi: Pentru PSDragnea relatia cu UE este un cal mort. PNL trebuie sa dea un proiect nou pentru Romania in UE

Europarlamentarul liberal Cristian Busoi condamna atitudinea pe care PSD in mandatul lui Liviu Dragnea o are in privinta relatiei cu Uniunea Europeana. Acesta arata ca singura strategie este inghetarea.

Octombrie, luna schimbarilor pentru Romania. Ce se va intampla din punct de vedere astrologic

Din punct de vedere astrologic manifestarea revolutiei lunare pentru intervalul care urmeaza va aduce Romania intr-un punct in care independent de vointa noastra Destinul va favoriza o serie de schimbari vizibile si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )