Libnet.ro
UNICEF

21:16

Comisia Europeana anunta deblocarea Programului de Competitivitate pentru Romania

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana anunta deblocarea Programului de Competitivitate pentru Romania

Comisarul european pentru politica regionala, Johannes Hahn, l-a anuntat pe premierul roman Victor Ponta ca executivul comunitar a luat decizia deblocarii platilor pe Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), a declarat marti, la Bruxelles, purtatoarea de cuvant a oficialului european, Shirin Wheeler, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana vrea organizarea unei mari operatiuni de securitate in Marea Mediterana

Comisia Europeana si-a anuntat marti intentia de a organiza o operatiune de securitate si salvare de amploare in Marea Mediterana, dupa tragedia din Lampedusa, relateaza AFP.

Comisia Europeana a deblocat programul POS CCE

Programul POS CCE a fost deblocat astazi de catre Comisia Europeana CE), a declarat premierul Victor Ponta, in Parlament.

Comisia Europeana si Consiliul Europei au lansat Romact, un program de integrare a romilor

Comisia Europeana CE) si Consiliul Europei CoE) au lansat un program in valoare de 700. 000 de euro menit sa favorizeze accesul minoritatii rome la locuinte, educatie, sanatate si locuri de munca in cinci tari, scrie Mediafax .

Europarlamentar britanic: Exploatarea aurului la Rosia Montana reprezinta o mare oportunitate pentru Romania

Europarlamentarul britanic Roger Helmer considera ca inceperea exploatarii aurului la Rosia Montana reprezinta o mare oportunitate pentru Romania si va oferi locuri de munca atat de necesare intr-o zona.

CE: Raportul MCV pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2014

Raportul privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2014, a anuntat, astazi, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray.

Raportul MCV pentru Romania, amanat. Mark Gray: Va fi publicat la inceputul anului 2014

Raportul privind Mecanismul de Cooperare si Verificare pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2014, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark.

Raportul MCV pentru Romania va fi publicat in luna ianuarie a anului 2014

Raportul privind Mecanismul de Cooperare si Verificare pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2014, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark .

FMI previzioneaza o crestere economica de 2% pentru Romania

Fondul Monetar International FMI) estimeaza o crestere economica pentru tara noastra de 2%, pentru acest an, potrivit raportului World Economic Outlook.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )