Libnet.ro
UNICEF

13:00

Comisia Europeana a aprobat finantarea cu peste 400 de milioane de euro pentru trei proiecte de infrastructura rutiera

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana a aprobat finantarea cu peste 400 de milioane de euro pentru trei proiecte de infrastructura rutiera

Comisia Europeana a aprobat finantarea a trei proiecte de infrastructura rutiera in valoare de circa 407 milioane de euro din fondurile politicii de coeziune. Circa 336 de milioane de euro din intreaga finantare aprobata vizeaza autostrada A1 Lug-j - Deva, sectiunea dintre localitatile Dumbrava si Deva. Autostrada a fost demarata din fondurile fostului exercitiu financiar aferent perioadei 2007 - 2013 si, din cauza ca nu a fost gata la timp, a fost fazata astfel incat sa primeasca banii necesari din noul buget european pentru perioada 2014-2020. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana a aprobat finantarea cu 407 milioane euro a trei proiecte de infrastructura rutiera

Comisia Europeana a aprobat finantarea, din fondurile politicii de coeziune, a trei proiecte de infrastructura rutiera in valoare de 407 milioane de euro, informeaza un comunicat oficial.

Comisia Europeana a aprobat finantarea a trei proiecte de infrastructura rutiera din Romania

Trei proiecte de infrastructura rutiera din Romania, in valoare de peste 400 de milioane de euro, au fost aprobate spre finantare de comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

Comisia Europeana pregateste o metoda comuna de testare a calitatii alimentelor

Comisia Europeana pregateste o metoda comuna de evaluare a calitatii produselor, pentru a vedea daca este mai scazuta in unele state membre, asa cum acuza tarile din Europa de Est, a declarat un purtator de cuvant al institutiei, Christian Wigand, publicatiei Euobserver.

Comisia Europeana investigheaza un posibil cartel infiintat de producatorii auto din Germania

Autoritatile europene de reglementare antitrust investigheaza acuzatiile privind un cartel infiintat de producatorii auto germani, a anuntat ieri Comisia Europeana CE), potrivit agentiei Reuters.

Palatul Ghica, scos la vanzare pe OLX cu 1,6 milioane euro, negociabil (FOTO)

Surpriza pe OLX! Palatul Ghica din Comanesti, judetul Bacau, monument istoric construit in 1880, a fost scos la vanzare pentru suma de 1,6 milioane euro. Palatul i-a apartinut politicianului.

Gabriela Firea vrea sa plateasca peste 3,3 milioane de euro pentru servicii de cadastru si inscriere in cartea funciara a terenurilor si cladirilor din patrimoniul Primariei Bucuresti

Primaria Muncipiului Bucuresti, condusa de Gabriela Firea, a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de cadastru si inscriere in cartea funciara a imobilelor teren cu sau fara constructie) aflate in patrimoniul sau, contract cu o valoare estimata la maxim 15,1 milioane lei peste 3,3 milioane euro) fara TVA, arata datele publicate sambata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Licitatia vizeaza incheierea unui acord cadru cu un singur agent economic pentru o perioada de 4 ani. Finantarea se va face din fonduri publice.

Piata, dominata de emisiunea de obligatiuni Unicredit Bank in valoare de 135 milioane euro

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, de raportarea incheierii ofertei publice derulate cu obligatiuni lansate de Unicredit Bank, emisiunea totalizand 610 milioane de lei 135,5 milioane de euro).

Piata, dominata de emisiunea de obligatiuni Unicredit Bank in valoare de 133 milioane euro

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, de raportarea incheierii ofertei publice derulate cu obligatiuni lansate de Unicredit Bank, emisiunea totalizand 610 milioane de lei 133 milioane de euro).

Pentru a deveni smart city, Alba Iulia trebuie sa investeasca 227 milioane de euro. Ce pasi trebuie sa faca orasul

Pentru a deveni smart city, Alba Iulia trebuie sa investeasca 227 milioane de euro, arata studiul Smart Cities Research realizat de Siemens. Desi suma este mare, beneficiile sunt pe masura, autorii cercetarii estimand ca in urmatorii 35 de ani investitiiile vor genera beneficii totale, directe si indirecte, de 532 milioane euro. Printre solutiile propuse se numara o platforma turistica integrata, WiFi gratuit extins, serviciu de inchiriere biciclete electrice, posibilitatea utilizarii biletelor online pentru transportul in comun.

Fond de investitii de 50 milioane euro pentru firme IT aflate la inceput de drum

Fondul European de Investitii si un grup de investitori maghiari lanseaza un fond de investitii in valoare totala de 50 de milioane de euro pentru startup-urile din tehnologie aflate in prim stadiu de dezvoltare din Europa Centrala si de Est. Ce fel de firme se pot inscrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )