Libnet.ro
UNICEF

21:45

Comisia Europeana a aprobat finantarea a trei proiecte de infrastructura rutiera din Romania

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana a aprobat finantarea a trei proiecte de infrastructura rutiera din Romania

Trei proiecte de infrastructura rutiera din Romania, in valoare de peste 400 de milioane de euro, au fost aprobate spre finantare de comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana a aprobat finantarea cu peste 400 de milioane de euro pentru trei proiecte de infrastructura rutiera

Comisia Europeana a aprobat finantarea a trei proiecte de infrastructura rutiera in valoare de circa 407 milioane de euro din fondurile politicii de coeziune. Circa 336 de milioane de euro din intreaga finantare aprobata vizeaza autostrada A1 Lug-j - Deva, sectiunea dintre localitatile Dumbrava si Deva. Autostrada a fost demarata din fondurile fostului exercitiu financiar aferent perioadei 2007 - 2013 si, din cauza ca nu a fost gata la timp, a fost fazata astfel incat sa primeasca banii necesari din noul buget european pentru perioada 2014-2020.

Comisia Europeana a aprobat finantarea cu 407 milioane euro a trei proiecte de infrastructura rutiera

Comisia Europeana a aprobat finantarea, din fondurile politicii de coeziune, a trei proiecte de infrastructura rutiera in valoare de 407 milioane de euro, informeaza un comunicat oficial.

Comisarul Corina Cretu a aprobat 3 proiecte de infrastructura rutiera in valoare de 407 milioane euro in Romania

407 milioane de euro din fondurile politicii de coeziune sunt investite in trei proiecte de infrastructura rutiera, care vor imbunatati interconectarea si, intr-un orizont apropiat, vor duce la cr.

Trei proiecte majore de infrastructura rutiera primesc fonduri de 407 milioane euro

Trei proiecte de infrastructura rutiera din Romania vor primi o finantare de 407 milioane de euro din fondurile politicii de coeziune, ele urmand sa imbunatateasca interconectarea si, intr-un orizont apropiat, vor duce la crestere economica si crearea de noi locuri de munca in vestul Romaniei,.

Comisia Europeana pregateste o metoda comuna de testare a calitatii alimentelor

Comisia Europeana pregateste o metoda comuna de evaluare a calitatii produselor, pentru a vedea daca este mai scazuta in unele state membre, asa cum acuza tarile din Europa de Est, a declarat un purtator de cuvant al institutiei, Christian Wigand, publicatiei Euobserver.

Comisia Europeana investigheaza un posibil cartel infiintat de producatorii auto din Germania

Autoritatile europene de reglementare antitrust investigheaza acuzatiile privind un cartel infiintat de producatorii auto germani, a anuntat ieri Comisia Europeana CE), potrivit agentiei Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )