Libnet.ro
UNICEF

13:00

Comisia Europeana a aprobat investitii de 1,8 milioane de euro in imbunatatirea protectiei contra inundatiilor in Romania

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana a aprobat investitii de 1,8 milioane de euro in imbunatatirea protectiei contra inundatiilor in Romania

Prin intermediul unui pachet de investitii, in valoare de 1,8 milioane de euro, din Fondul de coeziune vor fi finantate masuri de prevenire a inundatiilor in 11 bazine hidrografice de pe teritoriul Romaniei. continuă pe Adevărul

Cum vrea comisia europeana sa IMPOZITEZE Facebook si Google

Adio paradisuri fiscale! Comisia Europeana vrea sa impoziteze marile companii din domeniul tehnologiei digitale, precum Amazon, Google si Facebook, in functie de criteriul locului in care sunt utilizatorii, nu de.

Ce pregateste Comisia Europeana pentru companiile digitale precum Amazon, Google si Facebook

Comisia Europeana vrea sa impoziteze marile companii din domeniul tehnologiei digitale, precum Amazon, Google si Facebook, in functie de criteriul locului in care sunt utilizatorii, nu de cel al sediului, cu o cota cuprinsa intre 1 si 5%, arata un proiect de document obtinut de agentia Reuters.

Profit de 53,8 milioane euro pentru Saxo Bank, in crestere cu 33%

Saxo Bank a raportat un profit net de 53,8 milioane euro 401 milioane DKK) pentru 2017, in crestere de 33% in comparatie cu 2016, potrivit unui comunicat de presa.

OMV Petrom a lansat o licitatie de pana la 8,6 milioane euro pentru achizitia de produse chimice

OMV Petrom, cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est, a lansat o licitatie de pana la 40,06 milioane lei 8,6 milioane euro), fara TVA, pentru achizitia de produse chimice, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Grecia obtine 232 milioane euro din vanzarea portului Salonic

Parlamentul Greciei a aprobat vanzarea unei participatii de 67% din Autoritatea portuara Salonic OLTH) unui consortiu franco-germano-elen, South East Gateway Salonic SEGT), informeaza publicatia Kathimerini, potrivit Agerpres.

Transgaz obtine 60 milioane euro de la BERD pentru gazoductul BRUA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 278 de milioane de lei 60 de milioane de euro) pentru constructia unui nou gazoduct intre Romania, Bulgaria, Ungaria si Austria BRUA), in vederea sprijinirii pietelor.

Comisia Europeana asteapta explicatii de la Kovesi si Toader in privinta scandalului de la DNA

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, a declarat pentru Calea Europeana faptul .

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 13 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 64 milioane de lei 13 milioane de euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 139 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 650 milioane de lei 139 milioane de euro).

Ansambluri rezidentiale de peste 100 milioane euro isi lanseaza oferta la Salonul Imobiliar Bucuresti

Proiecte imobiliare cu o valoare cumulata de peste 100 milioane de euro isi lanseaza oferta in cadrul primului targ de profil al anului, Salonul Imobiliar Bucuresti, care incepe vineri, 2 martie la Palatul Parlamentului, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )