Libnet.ro
UNICEF

08:15

Comisia Europeana a aprobat suma de 251 de milioane de euro pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana a aprobat suma de 251 de milioane de euro pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planurile Romaniei de a acorda un imprumut temporar de 251 milioane de euro producatorului roman de energie electrica pe baza de lignit, Complexul Energetic Oltenia CE Oltenia), aflat in proprietatea statului, care se confrunta in prezent cu dificultati financiare, se arata intr-un comunicat de presa al Comisiei. continuă pe Antena3

Complexul Energetic Oltenia va primi 251 milioane de euro. Comisia Europeana a aprobat ajutorul de stat

Comisia Europeana a aprobat planurile Romaniei de a acorda un imprumut temporar de 251 milioane de euro producatorului roman de energie electrica pe baza de lignit, Complexul Energetic Oltenia CE Oltenia), care se confrunta in prezent cu dificultati financiare.

CORONAVIRUS |Comisia Europeana anunta un ajutor de 232 milioane de euro pentru eforturile globale de combatere a epidemiei

Comisia Europeana a anuntat, luni, un nou pachet de ajutoare in valoare de 232 milioane de europentru a stimula pregatirea, preventia si izolarea coronavirusuluila nivel mondial. Banii vor.

120 milioane Euro pentru startup-uri europene, de la un investitor in Delivery Hero

Startup-urile europene vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii de 120 de miliaoane de euro, lansat, luni, de firma germana de venture capital Target Global, unul dintre investitorii in compania de livrari Delivery Hero, prezenta in Romania prin Foodpanda.

Muntenia Expres: Drumul Expres de la Buzau la Braila. Contract semnat de 3,5 milioane de euro pentru Studiul de Fezabilitate si Proiect Tehnic

Contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic pentru Drumul Expres de la Buzau la Braila a fost semnat pentru circa 16,6 milioane de lei cu firma Ingineria Especializada Obra Civil E Industrial S. A, anunta Compania de Drumuri. Noua sosea de mare viteza este denumita Muntenia Expres in Master Planul de Transport, ar urma sa aiba circa 98 de km lungime si are un cost estimat la circa 384 de milioane de euro.

Primaria Sectorului 1 - licitatie de peste 272 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti a lansat o licitatie de 1,31 miliarde lei 272,3 milioane euro) pentru modernizarea si repararea infrastructurii urbane, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

IN URMA APROBARII COMISIEI EUROPENE Tarom va primii un ajutor de salvare de peste 36 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane euro aproximativ 176 de milioane lei) companiei aeriene de stat Tarom.

IN URMA APROBARII COMISIEI EUROPENE Tarom va primi un ajutor de salvare de peste 36 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane euro aproximativ 176 de milioane lei) companiei aeriene de stat Tarom.

Ajutorul de stat de 251 de milioane de euro pentru CE Oltenia, aprobat de Comisia Europeana

Producatorul roman de energie electrica pe baza de lignit, care se afla in proprietatea statului, se confrunta in prezent cu dificultati financiare. CE Oltenia are o capacitate de 3,2 gigawati si.

Ajutorul de stat de 36 de milioane de euro catre Tarom a fost aprobat de Comisia Europeana

Comisia Europeana a aprobat planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane EUR aproximativ 176 de milioane RON) companiei aeriene de stat TAROM. Comisia anunta si ca Romania s-a angajat sa asigure faptul ca, dupa sase luni, imprumutul va fi rambursat integral; in caz contrar TAROM va trebui sa prezinte un plan de lichidare sau sa efectueze o restructurare cuprinzatoare pentru a deveni viabila pe termen lung.

Comisia Europeana aloca 232 milioane de euro suplimentar pentru eforturile de combatere a coronavirusului

Comisia Europeana aloca un nou pachet de ajutoare in valoare de 232 milioane de euro pentru a stimula pregatirea, preventia si izolarea virusului la nivel mondial. O parte dintre aceste fonduri vor fi alocate imediat diferitelor sectoare, iar restul in urmatoarele luni, a anuntat astazi Comisia Europeana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )