Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Sectorului 1 - licitatie de peste 272 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Sectorului 1 - licitatie de peste 272 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti a lansat o licitatie de 1,31 miliarde lei 272,3 milioane euro) pentru modernizarea si repararea infrastructurii urbane, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Sectorului 3 ocoleste licitatiile publice. Companiile municipale cumpara utilaje si produse in numele ei. Site-urile companiilor fie nu merg, fie nu au informatiile necesare, astfel ca se pierde urma banului public

Primaria Sectorului 3, cu votul Consiliului Local, a insarcinat in 2019 companiile municipale sa cumpere bunuri de circa 11,7 milioane lei, de la utilaje mari pana la unelte si mobilier. Companiile nu fac achizitiile prin sistemul electronic de achizitii publice in majoritatea situatiilor, iar site-urile acestora fie nu functioneaza, fie nu au datele complete, in ciuda promisiunilor facute de primarul Robert Negoita, de transparenta totala. Astfel, este aproape imposibil de urmarit unde ajung banii publici. in majoritatea cazurilor, atribuirea contractelor se face prin negociere directa sau se cer trei oferte.

Amenintare cu bomba la Primaria Sectorului 2 din Capitala. Barbatul reclama ca autoritatile nu i-ar fi rezolvat problemele

Un barbat a sunat sambata la 112 si a afirmat ca ar fi plasat bomba in Primaria Sectorului 2 din Bucuresti pe motiv ca autoritatile nu i-ar fi rezolvat problemele pe care aceste le avea cu Primaria. Amenintarea nu a fost confirmata.

Alerta cu bomba de la Primaria Sectorului 2 s-a dovedit a fi falsa (VIDEO)

UPDATE: Dupa mai bine de o ora si jumatate de verificari, anchetatorii au constatat ca este vorba despre o alarma falsa. Amenintare cu bomba la Primaria Sectorului 2 din Capitala. Un.

Ameninapoundare cu bomba la Primaria Sectorului 2. Poliapoundia a159;i echipa pirotehnica a Brigazii Antitero SRI sunt la faapounda locului

O ameninapoundare cu bomba a fost primita la Primaria Sectorului 2, unde s-au deplasat echipaje de poliapoundie a159;i echipa pirotehnica din cadrul Brigazii Antitero din SRI.

Ministrul Mediului - proiect de 10 milioane de euro pentru constructia unui nou sanctuar pentru ursi

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, sambata seara, ca sanctuarul pentru ursi de la Zarnesti, judetul Brasov, se apropie de capacitatea maxima, iar autoritatile vo depune fisa unui proiect de 10 milioane de euro, fonduri europene, care prevede constructia unui nou sanctuar pentru ursi in judet.

EcoTree primee153;te finane155;are de 215.000 de euro pentru dezvoltare e153;i implementare

EcoTree, o platforma digitala adresata domeniului economiei circulare, de reciclare a dee153;eurilor e153;i dezvoltata de un start-up romacentnesc, va primi o finane155;are de 215. 000 euro pentru dezvoltare e153;i implementare. Finane155;area este coordonata de Sparking.

Cum explica consilierul USR votul pentru PSD la primaria Sectorului 6: Am votat corect, in interesul locuitorilor

USR a votat decisiv proiectul de buget al Primariei Sectorului 6 din Capitala, propus de primarul PSD Gabriel Mutu. Isabela Botogan, membrul USR care a votat alaturi de social-democrati, a explicat ca a votat corect, in interesul locuitorilo.

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat.

Continua blaturile la PNL Bucuresti. Doi consilieri liberali au votat bugetul PSD pentru primaria Sectorului 1. Burduja: Cei doi vor suporta consecintele

Presedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a afirmat vineri ca cei doi consilieri PNL care nu au parasit ieri sala la votarea bugetului Sectorului 1, propus de primarul PSD Daniel Turodache, vor fi sanctionati drastic. Anuntul vine dupa ce saptamana trecuta doi consilieri generali au votat proiectul propus de Gabriela Firea pentru bugetul Capitalei. Conducerea PNL a subliniat ulterir ca-i va exclude pe cei doi.

Sistem inteligent de trafic, dezvoltat in orasul de pe malul Borcei. Investitia se ridica la 3,9 milioane de euro

Mobilitatea urbana, incurajata de Comisia Europeana spre a fi dezvoltata in municipiile resedinta de judet in perioada 2014-2020, este strans legata si de managementul inteligent al traficului. Calarasiul a obtinut finantare europeana de aproximativ 3,9 milioane de euro pentru dezvoltarea unui asemenea sistem care are ca obiectivutilizarea transportului in comun, in detrimentul masinilor personale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )