Libnet.ro
UNICEF

11:45

Comisia Europeana a blocat 144 de milioane de euro din programele de competitivitate si mediu ale Romaniei. Comisarul Cretu, catre Guvernul Ponta: Sa veniti cu solutii eficiente de ameliorare a gestionarii fondurilor UE

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana a blocat 144 de milioane de euro din programele de competitivitate si mediu ale Romaniei. Comisarul Cretu, catre Guvernul Ponta: Sa veniti cu solutii eficiente de ameliorare a gestionarii fondurilor UE

Romaniei i-au fost blocate fonduri europene de 144 de milioane de euro de catre Comisia Europeana, din cauza unor suspiciuni de nereguli in programele operationale Competitivitate economica si Mediu, conform datelor furnizate marti de Executivul European. Autoritatile romane trebuie sa vina cu solutii eficiente de ameliorare a sistemului de gestionare a fondurilor europene, a declarat, marti, pentru HotNews, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu. continuă pe Hotnews

CE a blocat 144 milioane euro din programele de competitivitate si mediu ale Romaniei

Romaniei i-au fost blocate fonduri europene de 144 de milioane de euro de catre Comisia Europeana CE), din cauza unor suspiciuni de nereguli in programele operationale Competitivitate economica si Mediu, conform datelor furnizate azi de Executivul European, potrivit HotNews.

BERD a luat obligatiuni emise de Primaria Bucuresti de 75 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a investit 333 de milioane de lei 75 milioane euro) in emisiunea de obligatiuni de 2,2 miliarde lei 500 milioane euro) lansata de Primaria Bucuresti.

Proiectul de modificare a Codului Silvic a ajuns la Comisia Europeana: Consiliul Concurentei vrea sa stie daca ar fi ilegala interdictia ca un operator economic sa proceseze mai mult de 30% dintr-un sortiment de lemn scos pe piata

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a trimis o solicitare Comisiei Europene pentru a-si exprima opinia privind introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie ce poate fi achizitionat de o companie, in proiectul legii de modificare a Codului Silvic. Consiliul Concurentei a decis sa se consulte cu Comisia Europeana, in contextul in care mentinerea unei limitari la achizitia de masa lemnoasa ar putea reprezenta o incalcare a Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene in ceea ce priveste libera circulatie a marfurilor, ce poate avea ca posibila consecinta declansarea procedurii de infringement impotriva Romaniei.

Comisia Europeana propune cote pentru distribuirea imigrantilor extracomunitari in tarile UE

Comisia Europeana propune stabilirea unor cote pentru distribuirea imigrantilor extracomunitari in toate statele membre ale Uniunii Europene, informeaza BBC News online. Potrivit estimarilor Natiunilor Unite, aproximativ 60. 000 de imigranti au incercat.

Comisia Europeana vrea distribuirea imigrantilor extracomunitari in toate tarile UE

Comisia Europeana va propune stabilirea unor cote pentru distribuirea imigrantilor extracomunitari in toate statele membre ale Uniunii Europene. De asemenea, oficialii europeni vor propune modalitati legale pentru.

Programul National de Dezvoltare Rurala va porni cu toate motoarele in iunie. Comisia Europeana a transmis scrisoarea de conformitate

Comisia Europeana a transmis Romaniei scrisoarea de conformitate pentru Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, ceea ce inseamna ca PNDR poate porni oricand.

Cum intentioneaza Comisia Europeana sa stopeze migratia ilegala

Comisia Europeana va propune stabilirea unor cote pentru distribuirea imigrantilor extracomunitari in toate statele membre ale Uniunii Europene, informeaza BBC News online, conform Mediafax.

Sonae Sierra a avut profit net de 12,6 milioane euro, in primul trimestru

Sonae Sierra a inregistrat in primele trei luni ale anului un profit net de 12,5 milioane euro, fata de 11,8 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut, reprezentand o crestere de 7%.

BERD a investit 75 milioane euro in obligatiunile emise de Primaria Bucuresti

BERD a investit 333 de milioane de lei 75 milioane euro) in emisiunea de obligatiuni de 2,2 miliarde lei 500 milioane euro) lansata de Primaria Bucuresti, emisiune care este listata din 5 mai pe Bursa de Valori Bucuresti.

CNADNR a gasit constructor pentru finalizarea centurii Tecuci, proiect de 14,5 milioane euro

CNADNR a semnat cu asocierea Eurocogen Filiala Aninoasa - Aleandri Spa - Pasquale Alo039; un contract de 64 milioane lei 14,5 milioane euro), cu TVA, pentru finalizarea constructiei centurii Tecuci, judetul Galati.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )