Libnet.ro
UNICEF

21:30

Proiectul de modificare a Codului Silvic a ajuns la Comisia Europeana: Consiliul Concurentei vrea sa stie daca ar fi ilegala interdictia ca un operator economic sa proceseze mai mult de 30% dintr-un sortiment de lemn scos pe piata

Hotnews Hotnews,
 Proiectul de modificare a Codului Silvic a ajuns la Comisia Europeana: Consiliul Concurentei vrea sa stie daca ar fi ilegala interdictia ca un operator economic sa proceseze mai mult de 30% dintr-un sortiment de lemn scos pe piata

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a trimis o solicitare Comisiei Europene pentru a-si exprima opinia privind introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie ce poate fi achizitionat de o companie, in proiectul legii de modificare a Codului Silvic. Consiliul Concurentei a decis sa se consulte cu Comisia Europeana, in contextul in care mentinerea unei limitari la achizitia de masa lemnoasa ar putea reprezenta o incalcare a Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene in ceea ce priveste libera circulatie a marfurilor, ce poate avea ca posibila consecinta declansarea procedurii de infringement impotriva Romaniei. continuă pe Hotnews

Consiliul Concurentei cere opinia Comisiei Europeane pe proiectul de modificare a codului silvic

ACTUALIZARE 11:13 Consiliul Concurentei a trimis o solicitare Comisiei Europene pentru a-si exprima opinia privind introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie ce poate fi achizitionat de o companie, in proiectul legii de modificare a Codului Silvic. * Codul silvic intra din nou astazi in dezbateri la comisiile Camerei Deputatilor.

Deputatii din comisiile juridica, de agricultura si mediu au respins reexaminarea Codului silvic

ACTUALIZARE 14:33 Deputatii din comisiile juridica, de agricultura si mediu au respins, azi, cererea de reexaminare a proiectului de modificare a Codului silvic, fiind inregistrate 35 de voturi impotriva cererii si 21 pentru, transmit surse din presa. * Consiliul Concurentei cere opinia Comisiei Europene pe proiectul de modificare a codului silvic.

UPDATE. Cererea presedintelui Iohannis de reexaminare a Codului Silvic, RESPINSA de deputati

Proiectul de modificare a Codului Silvic intra, marti, in dezbatere la comisiile Camerei Deputatilor, forul decizional, dupa ce Senatul l-a readoptat in aceeasi forma eputatii din comisiile juridica, de agricultura si mediu au respins, marti, cererea de reexaminare a proiectului de modificare a Codului silvic, fiind inregistrate 35 de voturi impotriva cererii si 21 pentru.

Cererea presedinteului de reexaminare a Codului silvic a fost respinsa de deputatii din comisia de specialitate

Cererea presedinteului de reexaminare a Codului silvic a fost respinsa marti de deputatii din comisia de specialitate, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata cu 35 de voturi pentru si 21.

Comisia Europeana a blocat 144 de milioane de euro din programele de competitivitate si mediu ale Romaniei. Comisarul Cretu, catre Guvernul Ponta: Sa veniti cu solutii eficiente de ameliorare a gestionarii fondurilor UE

Romaniei i-au fost blocate fonduri europene de 144 de milioane de euro de catre Comisia Europeana, din cauza unor suspiciuni de nereguli in programele operationale Competitivitate economica si Mediu, conform datelor furnizate marti de Executivul European. Autoritatile romane trebuie sa vina cu solutii eficiente de ameliorare a sistemului de gestionare a fondurilor europene, a declarat, marti, pentru HotNews, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

Comisia Europeana propune cote pentru distribuirea imigrantilor extracomunitari in tarile UE

Comisia Europeana propune stabilirea unor cote pentru distribuirea imigrantilor extracomunitari in toate statele membre ale Uniunii Europene, informeaza BBC News online. Potrivit estimarilor Natiunilor Unite, aproximativ 60. 000 de imigranti au incercat.

Comisia Europeana vrea distribuirea imigrantilor extracomunitari in toate tarile UE

Comisia Europeana va propune stabilirea unor cote pentru distribuirea imigrantilor extracomunitari in toate statele membre ale Uniunii Europene. De asemenea, oficialii europeni vor propune modalitati legale pentru.

Programul National de Dezvoltare Rurala va porni cu toate motoarele in iunie. Comisia Europeana a transmis scrisoarea de conformitate

Comisia Europeana a transmis Romaniei scrisoarea de conformitate pentru Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, ceea ce inseamna ca PNDR poate porni oricand.

Cum intentioneaza Comisia Europeana sa stopeze migratia ilegala

Comisia Europeana va propune stabilirea unor cote pentru distribuirea imigrantilor extracomunitari in toate statele membre ale Uniunii Europene, informeaza BBC News online, conform Mediafax.

Cererile lui Iohannis privind Codul Silvic, respinse de deputati. in Austria nu se pot taia mai mult de doua hectare de padure

Dupa Comisiile de specialitate ale Senatului, si cele din Camera Deputatilor au respins cererea presedintelui Iohannis de a fi reexaminat proiectul de modificare a Codului Silvic.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )