Libnet.ro
UNICEF

10:31

Comisia Europeana cere Curtii Europene de Justitie sa suspende Sectia Disciplinara a Curtii Supreme din Polonia Polonia spune ca UE nu are temei pentru a pune la indoiala reformele din domeniul justitiei

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana cere Curtii Europene de Justitie sa suspende Sectia Disciplinara a Curtii Supreme din Polonia Polonia spune ca UE nu are temei pentru a pune la indoiala reformele din domeniul justitiei

Comisia Europeana a decis sa ceara Curtii Europene de Justitie sa impuna masuri provizorii Poloniei referitor la Sectia Disciplinara a Curtii Supreme, ordonandu-i sa suspende functionarea acesteia, in contextul procedurii de infringement privind noul regim disciplinar pentru judecatorii polonezi. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana trimite Polonia in fata Curtii de Justitie a UE. Bruxellesul este nemultumit de noul regim disciplinar aplicabil judecatorilor polonezi

Comisia Europeana a decis marti sa sesizeze Curtea de Justitie a UE cu privire la noul regim disciplinar aplicabil judecatorilor polonezi, solicitand Curtii aplicarea unei proceduri accelerate, informeaza.

Comisia Europeana verifica daca Romania ia masurile necesare pentru inchiderea a zeci de gropi de gunoi

Comisia Europeana analizeaza daca autoritatile romane iau rapid masurile necesare pentru inchiderea sau reabilitarea a 48 de depozite de deseuri, din totalul celor 68 care sunt supuse unei decizii a Curtii de Justitie a UE, transmite Mediafax.

Guvernul dezminte afirmatiile facute de Razvan Cuc: Comisia Europeana nu a trimis nicio scrisoare de suspendare a finantarii autostrazii Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana nu a transmis nicio scrisoare de suspendare a finantarii din fonduri europene a autostrazii Sibiu-Pitesti, ci o scrisoare de observatii prin care cere informatii suplimentare cu privire la acest proiect, a transmis Ministerul Fondurilor Europene, la solicitarea Agerpres.

Salariului minim in UE: Comisia Europeana a lansat prima etapa a consultarii privind salarii minime echitabile pentru lucratorii din Uniune

Comisia Europeana a lansat prima etapa a consultarii cu partenerii sociali intreprinderile si sindicatele cu privire la introducerea unui salariu minim garantat la nivelul intregii Uniuni Europene, potrivit unui comunicat al Comisiei, citat de Mediafax. Romania este tara cu cea mai mare pondere din totalul de angajati, platiti cu salariul minim, la nivel de UE.

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic si stabilirea de noi cerinte pentru producatori, a declarat comisarul pentru mediu, oceane si pescuit, Virginijus Sinkevicius, intr-un interviu acordat cotidianului german Die Welt.

Comisia Europeana isi dezvaluie marti planul pentru finantarea tranzitiei energetice

Comisia Europeana va dezvalui marti la Strasbourg planul sau de finantare a tranzitiei energetice, plan care va avea in centru un Fond de tranzitie al carui obiectiv este sa mobilizeze investitii de pana la 100 miliarde de euro, transmite AFP.

Comisia Europeana ia in calcul interzicerea ambalajelor din plastic

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic si stabilirea de noi cerinte pentru producatori, a declarat comisarul pentru mediu, oceane si pescuit, Virginijus Sinkevicius, intr-un interviu acordat cotidianului german Die Welt, preluat de Agerpres.

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic si stabilirea de noi cerinte pentru producatori, a declarat comisarul pentru mediu, oceane si pescuit, Virginijus Sinkevicius, intr-un interviu acordat cotidianului german Die Welt citat.

Razvan Cuc: Autostrada Sibiu-Pitesti, suspendata de Comisia Europeana. Reactia ministrului Transporturilor

Fostul ministru al Transporturilor Razvan Cuc sustine, sambata, ca finantarea pentru autostrada Sibiu-Pitesti este suspendata de catre Comisia Europeana din cauza unor probleme de mediu, iar Guvernul refuza sa spuna ceva despre subiect.

Comisia Ursula von der Leyen a depus juramantul solemn in fata Curtii de Justitie a UE: Suntem gardieni ai Tratatelor si suntem responsabili sa le dam viata (VIDEO)

Presedintele Ursula von der Leyen si ceilalti membri ai Comisiei Europene au depus oficial juramantul solemn in fata Curtii de Justitie a UE, luni, la Luxemburg, potrivit caleaeuropeana. ro. Romania este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )