Libnet.ro
UNICEF

06:30

COMISIA EUROPEANA: Companiile din Romania afectate de pandemie beneficiaza de fondurile din Planul de Investitii pentru Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMISIA EUROPEANA: Companiile din Romania afectate de pandemie beneficiaza de fondurile din Planul de Investitii pentru Europa

Noul program de cooperare intre Banca Europeana de Investitii BEI), Fondul European de Investitii FEI) si Deutsche Leasing Romania va permite companiilor locale din Romania sa beneficieze de leasing financiar suplimentar in valoare de 370 de milioane de euro, a anuntat luni Comisia Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a instituit un mecanism de control al exporturilor de vaccinuri din UE, in urma disputei cu AstraZeneca

Comisia Europeana a adoptat vineri un mecanism de control al exporturilor de vaccinuri anti-COVID-19 produse in statele UE, pentru a impiedica iesirea din blocul comunitar a unor cantitati de vaccin care, in virtutea contractelor incheiate cu companiile farmaceutice, sunt destinate statelor membre.

Comisia Europeana permite statelor sa acorde ajutoare pana la finalul anului

Comisia Europeana a prelungit pana la 31 decembrie 2021 cadrul temporar pentru masuri de ajutor de stat de redresare din criza COVID, majorand de la 800. 000 de euro la 1,8 milioane de euro plafonul pana la care autoritatile nationale pot sa acorde ajutor de stat unei firme.

Comisia Europeana instituie un mecanism de control al exporturilor de vaccinuri din UE, dupa disputa cu AstraZeneca

Vineri, Comisia Europeana a adoptat un mecanism de control al exporturilor, pentru vaccinurile produse in Uniunea Europeana. Decizia vine pentru a impiedica iesirea din blocul comunitar a unor canitati insemnate.

Alocatii 2021. Vestea zilei pentru milioane de copii din Romania. Se intampla de azi

Veste buna pentru milioane de copii din Romania. incepand de astazi, alocatiile cresc cu 20%, urmand ca o alta majorare sa fie decisa in Parlament. Cea care a facut anuntul a fost Raluca Turcan, Ministrul Muncii si al Protectiei Sociale. Cati bani vor primi copiii cu varsta intre 2-18 ani Alocatiile copiilor reprezinta una dintre .

Vedeta din Romania, imobilizata in casa si la un pas de operatie pe coloana: Am cazut pe scari

DJ Harra a fost luata cu Ambulanta de acasa. Vedeta se confrunta cu probleme de sanatate grave. Declaratiile artistei. Am ramas imobilizata. Vedeta din Romania, gasita imobilizata in casa. E la un pas de operatie pe coloana Dana Neacsu, cunoscuta sub numele de scena DJ Harra, se confrunta cu probleme de sanatate severe. A ramas, .

Voiculescu: Aruncand cu bani in sistem nu rezolvi problemele. in spitalele din Romania nu sunt echipe tehnice, exista cate un nene care mai leaga cate o sarma. Trebuie sa construim efectiv spitale noi, nu sa plimbam hartii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat luni seara, la B 1 TV, ca aruncand cu bani in sistem nu rezolvi problemele, dand exemplul Institutului Matei Bals unde s-au facut investitii masive si tot s-a produs un incendiu in care si-au pierdut viata pacienti. in spitalele din Romania nu sunt echipe tehnice, exista cate un nene care mai leaga cate o sarma, a declarat el, adaugand ca este nevoie de investitii cu cap si coada si de echipe tehnice care sa supervizeze aceste investitii.

Universitatea Dunarea de Jos, printre primele 12 din Romania in clasamentul international Webometrics

Universitatea and Dunarea de Jos and din Galati este in primele 12 universitati din Romania intr-un clasament international al celor mai vizibile and pe web institutii de invatamant superior, Webometrics, informeaza, astazi, Biroul de presa al unitatii, conform Agerpres.

Scolile din Romania au doar 113 medici, care acum sunt detasati la DSP

In unitatile de invatamant din Romania sunt incadrati doar 113 medici de medicina scolara, a declara.

Avertizare meteo. Cod galben de polei in patru judete din Romania, valabil pentru dimineata zilei de luni

Meteorologii ANM au emis o avertizare de tip cod galben valabila in patru judete din Romania, in dimineata zilei de luni, 1 februarie 2021. Meteorologii atrag atentia asupra faptului ca se vor forma depuneri de.

DOCUMENTE Rapoartele complete ale controalelor facute la spitalele din Romania in ultimii doi ani Unele nu au nici macar hidranti, la altele nu functioneaza

Prevenirea incendiilor in spitalele din Romania ramane doar in declaratii. Multe unitati spitalicesti sau cladiri ale acestora nu au nici macar hidranti, iar de instalatii de detectie a incendiilor nici nu poate fi vorba. Caile de evacuare in caz de incendiu, dar si conditiile de evacuare a pacientilor nu sunt asigurate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )