Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alocatii 2021. Vestea zilei pentru milioane de copii din Romania. Se intampla de azi

Playtech Playtech,
Alocatii 2021. Vestea zilei pentru milioane de copii din Romania. Se intampla de azi

Veste buna pentru milioane de copii din Romania. incepand de astazi, alocatiile cresc cu 20%, urmand ca o alta majorare sa fie decisa in Parlament. Cea care a facut anuntul a fost Raluca Turcan, Ministrul Muncii si al Protectiei Sociale. Cati bani vor primi copiii cu varsta intre 2-18 ani Alocatiile copiilor reprezinta una dintre . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru milioane de elevi! Ce se intampla cu ei din februarie 2021. E oficial

Cum vor recupera elevii romani materia pierduta din februarie 2021. Vesti bune pentru milioane de scolari si studenti. E oficial, ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu tocmai a facut anuntul, iar aceasta schimbare afecteaza toti elevii romani, indiferent de varsta. Ce presupune programul POCU si cate ore pot recupera cei mici pe saptamana. Cum vor recupera elevii .

Vestea momentului pentru romani: se fac angajari masive pe bani buni. Compania surpriza care asteapta candidati

O noua fabrica se deschide in Romania. Cu aceasta ocazie, va face angajari. Mai exact, se vor crea 800 de locuri de munca. 800 de noi locuri de munca sunt create cu ocazia deschiderii unei.

Pensii 2021. Propunere socanta de la Guvern. Vesti proaste pentru milioane de pensionari

Pensii 2021. O propunere socanta vine de la Guvern. Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Ce se intampla cu pensiile lor, cititi in articolul de mai jos. Vesti proaste. Milioane de pensionari vor ajunge in pragul saraciei Pensii 2021. Guvernul vine cu o propunere socanta in ceea ce priveste pensiile, astfel ca sunt vesti proaste .

Pensii 2021. Veste de ultima ora pentru milioane de pensionari. Ce se intampla de la 1 februarie

Veste de ultima ora pentru milioane de pensionari. Ce noua modificare are loc de azi, 1 februarie? Toti varstnicii trebuie sa ia asta la cunostinta. Noi detalii despre schimbarile aferente. Pensii 2021. Noi modificari de la 1 februarie Premierul Romaniei a delcarat ca pensiile sunt mai mari anul acesta fata de nivelul atins in anul .

Catalin Maruta a facut anuntul zilei pentru fani. Ce se intampla de maine cu emisiunea lui

Catalin Maruta a anuntat sambata ca a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, prin intermediul unei inregistrari video postate pe Instagram. Emisiunea sa nu va intra in pauza. Mai multe detalii a spus chiar prezentatorul TV. Catalin Maruta, anuntul zilei pentru fanii La Maruta. Emisiunea continuade acasa Prezentatorul emisiunii La Maruta de la Pro TV .

Horoscop 31 ianuarie 2021. Problema mare pentru o zodie. Are nevoie urgent de o pauza

Previziunile astrelor pentru ziua de 31 ianuarie 2021. De azi si pana in 21 februarie, Mercur retrogradeaza in semnul Varsatorului. Zodiile Taur, Leu, Scorpion si Varsator intampina dificultati de comunicare si de gestionare a unor probleme la care nu se asteptau. Un semn zodiacal va avea urgent nevoie de o pauza. Horoscop 31 ianuarie 2021 .

Klaus Iohannis a retras titlul de Luptator pentru Victoria Revolutiei din Decembrie 1989 pentru 16 persoane

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care se retrage titlul de Luptator pentru Victoria Revolutiei din Decembrie 1989 pentru 16 persoane. Astfel, acest titlu a fost retras urmatoarelor.

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara. Cei mici mereu simt nevoia sa deseneze ceva, lucru foarte recomandat pentru dezvoltarea unei imaginatii bogate. Dar ce ne facem atunci cand incep sa deseneze pe pereti si haine, in loc de caiete si hartii colorate? Iata .

Este oficial: Ministrul Muncii a semnat schimbarea pentru milioane de pensionari

Ministrul Muncii s-a tinut de cuvant si a semnat ordinul care vizeaza milioane de pensionari din Romania. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunta recent o reforma in sistemul de pensii si.

Romania este responsabila pentru doua treimi din exporturile de porumb ale UE in sezonul 20202021

Exporturile de porumb ale Uniunii Europene in sezonul 20202021, care a inceput la 1 iulie 2020, au ajuns la 1,274 milioane de tone pana la data de 31 ianuarie 2021, arata datele publicate luni de Comisia Europeana, transmite Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )