Libnet.ro
UNICEF

21:30

Comisia Europeana: Crestere mare a gradului de ocupare a fortei de munca in UE, in special in Romania si Cipru

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana: Crestere mare a gradului de ocupare a fortei de munca in UE, in special in Romania si Cipru

Gradul de ocupare a fortei de munca in UE a continuat sa creasca mai puternic decat era de asteptat in trimestrul al treilea al anului 2017, potrivit unui raport anual al Comisiei Europene. S-a inregistrat un plus de 4 milioane de locuri de munca, din care 2,7 milioane in zona euro. Cresterea a fost deosebit de puternica in Romania 5,2%) si in Cipru 3,4%), potrivit Rador, care citeaza Politis. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana a publicat un ghid pentru transparentizarea licitatiilor

Comisia Europeana a publicat, astazi, un nou ghid destinat sa ajute oficialitatile nationale, regionale si locale sa organizeze proceduri de licitatie eficiente si transparente pentru proiectele finantate de UE, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Descoperiti. Legatura dintre cei din Comisia Europeana care au criticat Romania

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti care sunt legaturile dintre cei din Comisia Europeana care au criticat Romania si Soros. Doamna comisar european, Vera Jourova, s-a pozat cu Soros pe Twitter ?.

Comisia Europeana vrea sanctiuni impotriva paradisurilor fiscale

Comisarul european pentru Afaceri Economice, Pierre Moscovici, vrea sa fie adoptate sanctiuni impotriva celor noua state care se afla pe lista neagra a paradisurilor fiscale adoptata de Uniunea Europeana si solicita mai multa transparenta cu privire la angajamentele asumate de cele 55 de state aflate pe lista gri, informeaza AFP, conform Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )