Libnet.ro
UNICEF

15:45

Comisia Europeana despre intalnirea Ciolos-Tusk-Juncker: Continuam sa lucram impreuna pentru Europa

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana despre intalnirea Ciolos-Tusk-Juncker: Continuam sa lucram impreuna pentru Europa

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si presedintele Consiliului European, Donald Tusk, au avut, sambata, o intalnire pe aeroportul Henri Coanda, cu premierul desemnat Dacian Ciolos, o fotografie cu cei trei oficiali fiind publicata pe contul de Twitter al Comisiei Europene. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana, despre atentatele din Paris: Este vorba de un atac impotriva noastra, a tuturor

Liderii Uniunii Europene au condamnat, sambata, atacurile de vineri seara, din Paris si au transmis ca Europa va fi unita in fata amenintarii reprezentate de terorism.

Nextebank lanseaza un credit destinat microintreprinderilor, garantat de Comisia Europeana si Fondul European de Investitii

Nextebank a lansat creditul EaSI, garantat de Comisia Europeana si Fondul European de Investitii, pentru a sprijini dezvoltarea intreprinderilor mici, potrivit unui comunicat de presa.

Nextebank lanseaza creditul EaSI, un imprumut garantat de Comisia Europeana, destinat micilor intreprinderi

Nextebank lanseaza creditul EaSI, un imprumut destinat intreprinderilor mici garantat de Comisia Europeana si Fondul European de Investitii. Deocamdata, Nextebank este prima banca din Romania care a anuntat intermedierea creditului EaSI si va avea la.

Dacian Ciolos a avut o intalnire cu Donald Tusk si Jean-Claude Juncker pe aeroportul Otopeni. / Comisia Europeana: Continuam sa lucram impreuna pentru Europa

Premierul desemnat Dacian Ciolos si premierul interimar Sorin Cimpenu au avut, sambata dupa-amiaza, o intalnire cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe aeroportul Otopeni. Juncker si Tusk au facut o escala la Bucuresti pentru a se intalni cu premierul desemnat Dacian Ciolos in drumul spre Turcia, unde cei doi oficiali europeni participa la summit-ul G20 de la Ankara.

O economista de la Comisia Europeana, propusa pentru Ministerul de Finante

Propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor va fi Anca Paliu Dragu, economista in cadrul Directorarului general de economie si finante al Comisiei Europene, potrivit unor surse citate de Hotnews.

Ce spune liderul deputatilor PNL despre Dacian Ciolos

Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca a fost coleg cu premierul Dacian Ciolos, despre care a spus ca este serios, foarte strict, dar nu foarte sociabil.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )