Libnet.ro
UNICEF

16:45

O economista de la Comisia Europeana, propusa pentru Ministerul de Finante

România Liberă România Liberă,
O economista de la Comisia Europeana, propusa pentru Ministerul de Finante

Propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor va fi Anca Paliu Dragu, economista in cadrul Directorarului general de economie si finante al Comisiei Europene, potrivit unor surse citate de Hotnews. continuă pe România Liberă

Anca Paliu Dragu, analist economic la Comisia Europeana, propusa pentru postul de ministru al Finantelor

Anca Paliu Dragu, 42 de ani, in prezent economist in cadru Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene, care a lucrat in cadrul biroului local al FMI, dar si la BNR, va fi propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor Publice, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Paliu Dragu a fost recrutata din 2013 de Comisia Europeana, dupa ce in timp de 11 ani a lucrat in cadrul biroului de la Bucuresti al FMI 2001-2013). Intre 1996-2001, Paliu Dragu a fost economist in BNR.

Nextebank lanseaza creditul EaSI, un imprumut garantat de Comisia Europeana, destinat micilor intreprinderi

Nextebank lanseaza creditul EaSI, un imprumut destinat intreprinderilor mici garantat de Comisia Europeana si Fondul European de Investitii. Deocamdata, Nextebank este prima banca din Romania care a anuntat intermedierea creditului EaSI si va avea la.

Nextebank lanseaza un credit destinat microintreprinderilor, garantat de Comisia Europeana si Fondul European de Investitii

Nextebank a lansat creditul EaSI, garantat de Comisia Europeana si Fondul European de Investitii, pentru a sprijini dezvoltarea intreprinderilor mici, potrivit unui comunicat de presa.

Catalin Pauna, Banca Mondiala: Este putin probabil ca Romania sa incheie un program cu FMI si Comisia Europeana inaintea alegerilor

Un nou program cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE) este putin probabil sa fie incheiat de Romania, pentru ca se apropie alegerile, a declarat, marti, Catalin Pauna, economist-sef al Bancii Mondiale pentru Romania.

Oficial american: Comisia Europeana cunostea, din 2011, neregulile autoturismelor Volkswagen

Directorul Autoritatii californiene pentru mediu, Mary Nichols, a precizat, vineri, ca reprezentantii UE cunosc, din 2011, problema manipularii emisiilor poluante ale grupului auto german Volkswagen.

Surse: Achim Irimescu ar putea fi alegerea lui Ciolos pentru Ministerul Agriculturii

Achim Irimescu ar putea fi noul ministru al Agriculturii, dupa ce numele vehiculat in ultimul timp pentru preluarea acestui portofoliu, Mihail Dumitru, a refuzat oferta, au declarat surse oficiale.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )