Libnet.ro
UNICEF

14:45

Comisia Europeana a emis obligatiuni in valoare de 17 miliarde euro

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana a emis obligatiuni in valoare de 17 miliarde euro

Comisia Europeana a emis doua obligatiuni cu scadenta peste 10, respectiv 20 ani, pentru finantarea . continuă pe România Liberă

Comisia Europeana discuta sanctiuni pentru combaterea incalcarii drepturilor omului

Comisia Europeana si inaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe si politica de securitate au prezentat astazi o propunere comuna de regulament al Consiliului privind punerea in aplicare a unor sanctiuni pentru combaterea incalcarilor drepturilor omului si a abuzurilor impotriva acestor drepturi la nivel mondial, potrivit unui comunicat de presa al Comisiei Europene.

Comisia Europeana deschide proceduri de infrigement impotriva a doua tari pentru acordarea pasaportului de aur

Comisia Europeana a anuntat marti deschiderea unor proceduri de infrigement impotriva Ciprului si Maltei pentru programele lor cu privire la acordarea cetateniei in schimbul unor investitii, transmite Reuters.

CITU II LANSEAZA O NOUA PROVOCARE SEFULUI PSD Ciolacu, invitat de ministrul Finantelor la o intalnire oficiala cu Comisia Europeana si agentiile de rating

Florin Citu i-a lansat, ieri, o noua invitatie la MFP lui Marcel Ciolacu, de data aceasta ministrul Finantelor invitandu-l pe seful PSD la o discutie cu agentiile de rating si cu Comisia Europeana.

Comisia Europeana a penalizat planul de 10 ani al Romaniei privind energia si schimbarile climatice

Greenpeace Romania afirma, luni, ca planul pe 10 ani al Romaniei in domeniile energiei si climei a fost penalizat de Comisia Europeana, care considera ocumentul incomplet, lipsit de ambitie, lacunar in puncte critice, scrie News.

VIDECONFERINTA BURSA FONDURILE EUROPENE MARCEL BOLOS, MINISTRUL FONDURILOR EUROPENE: Trebuie sa crestem de doua-trei ori capacitatea de absorbtie, fata de ritmul anual actual de 2,5 miliarde euro

Planul National de Recuperare si Rezilienta PNRR), pentru care avem alocate 30,4 miliarde euro, va fi lansat in dezbatere publica in 5 noiembrie, a declarat Ioan Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene. Domnia sa a precizat ca lucrurile sunt diferite cu privire la acest plan, deoarece fiecare stat memnbru trebuie sa respecte cateva cerinte de baza, iar documentul trebuie sa aiba doua componente: reforma si investitii.

Statul vrea sa cheltuie 2,4 miliarde de euro pentru digitalizarea serviciilor publice, in urmatorii 10 ani

Guvernul a elaborat o strategie prin care propune cheltuirea a circa 2,4 miliarde de euro pentru digitalizarea serviciilor publice, in urmatorul deceniu. Noua strategie vine in contextul in care au mai fost alocati bani si in trecut pentru acest deziderat, dar fara rezultate concrete.

DOCUMENT Dupa esecul eRomania, Guvernul vrea sa cheltuie 2,4 miliarde de euro in urmatorii 10 ani pentru digitalizarea serviciilor publice

Guvernul PNL propune cheltuirea a aproximativ 2,4 miliarde de euro in urmatorii 10 ani pentru digitalizarea serviciilor publice, capitol la care Romania se afla pe ultimul loc in UE, potrivit unui document de strategie scos in dezbatere publica de Secretariatul General al Guvernului SGG). Birocratia care ar fi eliminata ar duce la economii de 1,8 miliarde de euro si la investitii straine de 2,3 miliarde euro in 10 ani. Analiza, realizata contra-cost de firma Ernst Young, a identificat problemele IT din administratia publica, precum si 14 masuri pentru solutionarea acestora si vine la 10 ani dupa rasunatorul esec al strategiei eRomania din guvernarea PD-L.

Dacia Spring Electric va costa aproximativ 17.000 euro pe piata din Ungaria

Dacia Ungaria a anuntat pretul pentru primele 100 de unitati Dacia Spring ce pot fi precomandate: 17. 780 euro. Prima piata care anunta pretul pentru modelul electric Dacia Spring este Ungaria. Pe siteul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )