Libnet.ro
UNICEF

05:00

Comisia Europeana a penalizat planul de 10 ani al Romaniei privind energia si schimbarile climatice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a penalizat planul de 10 ani al Romaniei privind energia si schimbarile climatice

Greenpeace Romania afirma, luni, ca planul pe 10 ani al Romaniei in domeniile energiei si climei a fost penalizat de Comisia Europeana, care considera ocumentul incomplet, lipsit de ambitie, lacunar in puncte critice, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Antibiotice Iasi va livra 2,75 de milioane de flacoane de antibiotic pentru tratarea infectiilor asociate COVID-19 in tari din UE, dupa ce a castigat licitatia organizata de Comisia Europeana

Antibiotice Iasi va livra, in urmatoarele 12 luni, 2. 000 flacoane de AmoxiPlus amoxicilinaacid clavulanic - pulbere sterila injectabila), un antibiotic folosit in tratarea infectiilor asociate COVID-19, in tari din Uniunea Europeana, dupa ce a castigat o licitatie organizata de Comisia Europeana. AmoxiPlus este unul dintre cele mai utilizate antibiotice in pandemie, potrivit companiei.

O licitatie organizata de Comisia Europeana pentru stocurile necesare in al doilea val al pandemiei a fost castigata de o companie romaneasca

Producatorul romanAntibiotice Iasi a castigat o licitatie organizata de Comisia Europeana pentru asigurarea stocurilor necesare pentru al doilea val al pandemiei. Compania va livra, in interval de 12.

DOCUMENT Dupa esecul eRomania, Guvernul vrea sa cheltuie 2,4 miliarde de euro in urmatorii 10 ani pentru digitalizarea serviciilor publice

Guvernul PNL propune cheltuirea a aproximativ 2,4 miliarde de euro in urmatorii 10 ani pentru digitalizarea serviciilor publice, capitol la care Romania se afla pe ultimul loc in UE, potrivit unui document de strategie scos in dezbatere publica de Secretariatul General al Guvernului SGG). Birocratia care ar fi eliminata ar duce la economii de 1,8 miliarde de euro si la investitii straine de 2,3 miliarde euro in 10 ani. Analiza, realizata contra-cost de firma Ernst Young, a identificat problemele IT din administratia publica, precum si 14 masuri pentru solutionarea acestora si vine la 10 ani dupa rasunatorul esec al strategiei eRomania din guvernarea PD-L.

CORONAVIRUS |Slovacia vrea sa testeze toti cetatenii cu varste mai mari de 10 ani

Premierul slovac Igor Matovic a anuntat ca Slovacia vrea sa testeze toti cetatenii cu varste mai mari de 10 ani, potrivit Agerpres. Testele vor avea loc in urmatoarele doua weekenduri, dintre care in 24-25.

Coronavirus: Slovacia intentioneaza sa testeze toate persoanele cu varste mai mari de 10 ani

Slovacia intentioneaza sa testeze toti cetatenii cu varste mai mari de 10 ani, in cadrul masurilor de combatere a Covid-19, a anuntat sambata premierul slovac Igor Matovic, intr-o conferinta de presa.

Ce se intampla la aproape 10 ani de la divortul dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. O noua lovitura in instanta

Povestea de iubire dintre Monica Gabor si Irinel Columbeanu e departe de a fi uitata. Ce se intampla intre fostii soti? O noua lovitura pentru unul dintre ei. Detalii din procesul in care ambii sunt implicati. Lovitura in instanta. Ce se intampla la aproape 10 ani de la divortul dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor .

Ministrul de Finante, Florin Citu: Ceea ce propune PSD in Programul de guvernare este crima cu premeditare Marcel Ciolacu, invitat la discutiile cu Comisia Europeana si agentiile de rating

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu,a declarat, luni, ca PSD este se face, in mare parte, vinovat de nivelul la care este Romania in acest moment. Mai mult, ministrul liberal spune, intr-o.

ANTIBIOTICE IASI: Unul dintre cele mai utilizate antibiotice in pandemie a castigat licitatia organizata de Comisia Europeana

Lupta impotriva virusului SARS-CoV-2 a determinat Europa sa ia masuri de siguranta in ceea ce priveste stocurile de antibiotice betalactamice administrate de medici din intreaga lume pentru tratamentul infectiilor asociate Covid-19, conform unui comunicat trimis redactiei.

Comisia Europeana cere statelor membre sa intensifice pregatirile pentru o noua crestere a infectiilor cu coronavirus

Cu noi cazuri care afecteaza zilnic aproximativ 100. 000 de oameni, Europa a depasit cu o marja larga Statele Unite, unde se raporteaza in medie peste 51. 000 de infectii COVID-19 in fiecare zi, conform news. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )