Libnet.ro
UNICEF

19:45

Comisia Europeana a finalizat prima etapa de discutii cu compania Sanofi pentru achizitionarea unui vaccin impotriva COVID-19

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana a finalizat prima etapa de discutii cu compania Sanofi pentru achizitionarea unui vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a incheiat vineri discutiile preliminare cu o companie farmaceutica pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19m informeaza institutia intr-un comunicat de presa. Contractul avut in vedere cu Sanofi ar oferi posibilitatea ca toate statele membre ale UE sa achizitioneze vaccinul. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana a securizat pentru statele UE 300 de milioane de doze dintr-un potential vaccin anti-COVID-19

Comisia Europeana a incheiat discutiile preliminare cu Sanofi, o companie farmaceutica, pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19. Prin acest contract, odata ce vaccinul se va dovedi sigur s.

Vesti despre vaccinul impotriva COVID-19 de la Comisia Europeana. Toate tarile UE vor beneficia de el

Comisia Europeana a avut o serie de discutii preliminare cu o companie farmaceutica legate de achizitionarea unui potential vaccin pentru coronavirus. Odata ce un vaccin se va dovedi a fi sigur si eficient in lupta impotriva COVID-19, Comisia va dispune un cadru contractual pentru achizitionare de 300 de milioane de doze pentru toate statele membre ale UE.

Comisia Europeana incurajeaza investitiile interregionale pentru inovare

Comisia Europeana a lansat o consultare publica pentru a afla punctul de vedere al cetatenilor si al.

Comisia Europeana a aprobat noi centre de excelenta in invatamantul profesional si tehnic

Comisia Europeana a anuntat, vineri, rezultatele selectiei celui de-al doilea apel din cadrulActiunii-cheie 3 a Programului Erasmus +, selectie in urma careia au fost aprobate 5noi platforme de centre de excelenta in invatamantul profesional si tehnic VET), din cele 55 de aplicatii depuse.

Comisia Europeana aproba o noua denumire protejata pentru un vin din Romania

Comisia Europeana a aprobat astazi cererea pentru includerea vinului Adamclisi din Romania in Registrul european al produselor cu denumire de origine protejata DOP).

Comisia Europeana asigura doze de Remdesivir, primul medicament autorizat la nivelul UE impotriva COVID-19

Comisia Europeana a semnat marti un contract cu Gilead, companie farmaceutica, pentru a asigura doze de Veklury, denumirea comerciala a Remdesivir, transmite institutia intr-un comunicat de presa. Veklury a fost primul medicament autorizat la nivelul UE pentru tratamentul COVID-19.

Comisia Europeana a cumparat Remdesivir pentru tratarea a 30.000 de pacienti cu forme severe de COVID-19 din UE

Comisia Europeana a anuntat, miercuri, ca a semnat un contract cu Gilead pentru medicamentul sau impotriva COVID-19, Remdesivir, si a cumparat dozele necesare pentru tratarea a 30. 000 de pacienti cu forme severe.

Facebook da in judecata Comisia Europeana pentru natura excesiva a informatiilor solicitate in investigatii

Facebook a dat in judecata Comisia Europeana, care este autoritatea de reglementare in domeniul antitrust din UE, pentru ca solicita informatii excesive, dincolo de ceea ce ar fi necesar, inclusiv detalii foarte personale, pentru investigatiile referitoare la datele si piata companiei, a anuntat luni operatorul retelei sociale.

Facebook da in judecata Comisia Europeana pentru natura excesiva a informatiilor solicitate in investigatii

Facebook a dat in judecata Comisia Europeana, care este autoritatea de reglementare in domeniul antitrust din UE, pentru ca solicita informatii excesive, dincolo de ceea ce ar fi necesar, inclusiv detalii foarte personale, pentru investigatiile referitoare la datele si piata companiei, a anuntat luni operatorul retelei sociale, transmite Reuters.

Comisia Europeana a semnat un contract pentru medicamentul remdesivir

Executivul Uniunii Europene a anuntat miercuri ca a semnat un contract cu compania Gilead pentru medicamentul remdesivir pentru 30. 000 de pacienti, livrarile urmand sa fie facute la inceputul lunii august, conform Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )