Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comisia Europeana a gestionat criza financiara in mod slab si inconsistent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a gestionat criza financiara in mod slab si inconsistent

Modul in care Comisia Europeana a gestionat programele de asistenta acordate tarilor afectate de criza financiara din 2008 a fost unul slab si inconsistent, se arata intr-un raport publicat marti de Curtea Europeana de Conturi, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Europeana de Conturi: Comisia Europeana a gestionat slab si inconsistent criza financiara

Modul in care Comisia Europeana a gestionat programele de asistenta acordate tarilor afectate de criza financiara din 2008 a fost unul slab si inconsistent, se arata intr-un raport publicat marti de Curtea.

Lucian Cernat, Comisia Europeana: Un acord TTIP excelent negociat de CE va fi complet inutil pentru Romania, daca tara nu este pregatita pentru el

Statele Unite sunt, din punct de vedere economic, un partener de trei ori mai putin strategic pentru Romania decat pentru o tara medie din Uniunea Europeana, apreciaza Lucian Cernat, economist-sef la DG Politici Comerciale, Comisia Europeana. La dezbaterea organizata marti de Ambasada Marii Britanii pe tema TTIP, acesta a expus nevoile Romaniei din punct de vedere al exporturilor, aratand ca un acord TTIP excelent negociat de Comisia Europeana va fi complet inutil pentru Romania, daca tara nu este pregatita pentru el.

Consiliul Concurentei: Comisia Europeana impune restructurarea si divizarea CE Hunedoara

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei spune ca pentru CE Hunedoara se negociaza cu Comisia Europeana un plan de restructurare, prin divizarea intr-o companie care sa cuprinda cele patru mine si alta cu cele doua termocentrale, iar pentru Oltchim se fac demersurile pentru reluarea privatizarii.

EXCLUSIV RAPORT Comisia Europeana, nepregatita pentru Marea Criza

In general, prezentarea unui raport al unei Curti de Conturi, fie ea si europeana, nu este ceva care, cel putin la Bruxelles, sa grupeze toata suflarea corespondentilor de presa si sa se constituie drept un eveniment de foarte mare interes jurnalistic. Nu este cazul si in acest an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )