Libnet.ro
UNICEF

05:15

Consiliul Concurentei: Comisia Europeana impune restructurarea si divizarea CE Hunedoara

Adevărul Adevărul,
Consiliul Concurentei: Comisia Europeana impune restructurarea si divizarea CE Hunedoara

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei spune ca pentru CE Hunedoara se negociaza cu Comisia Europeana un plan de restructurare, prin divizarea intr-o companie care sa cuprinda cele patru mine si alta cu cele doua termocentrale, iar pentru Oltchim se fac demersurile pentru reluarea privatizarii. continuă pe Adevărul

Topul amenzilor aplicate de Consiliul Concurentei in ultimii 10 ani

Consiliul Concurentei a facut publica o lista a celor mai mari amenzi acordate in ultimii 10 ani. Printre fruntasii acestui clasament se numara sectorul petrolier, telecom sau producerea de electricitate, dar si curieratul sau producatorii de materiale.

Consiliul Concurentei a aplicat amenzi de peste 50 de milioane de euro anul trecut

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de 240,1 milioane lei 53 milioane euro), valoare mai mare cu 12% comparativ cu anul 2014, inregistrandu-se tototdata si o crestere a numarului de companii care au recunoscut ca au incalcat legea.

Cartel pe piata de carburanti. Consiliul Concurentei a sanctionat 3 companii

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 16. 202 lei aproximativ 3,7 milioane euro) 3 companii din domeniul comercializarii angro de carburanti pentru incheierea unei intelegeri.

Consiliul Concurentei a sanctionat trei companii cu amenzi de aproximativ 3,7 milioane euro

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de aproximativ 3,7 milioane euro 16,9 milioane de lei) trei companii din domeniul comercializarii angro de carburanti pentru incheierea unei intelegeri anticoncurentiale, a declarat, luni, presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, intr-o conferinta de presa.

Consiliul Concurentei a amendat trei companii pentru intelegeri anticoncurentiale pe piata angro de carburanti cu 16,9 milioane lei

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 16. 202 lei aproximativ 3,7 milioane euro) 3 companii din domeniul comercializarii angro de carburanti pentru incheierea unei intelegeri anticoncurentiale. Companiile sanctionate sunt Tinmar Ind, Planoil SRL si Planoil Industries. Vezi ce amenzi au primit.

Consiliul Concurentei vrea o aplicatie web cu pretul carburantilor in toata tara

Consiliul Concurentei vrea sa adopte sau sa recomande o serie de masuri prin care sa usureze intrarea pe piata carburantilor a companiilor mai mici.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )