Libnet.ro
UNICEF

14:01

Comisia Europeana inaspreste legile impotriva fumatorilor: Vezi unde va fi interzis fumatul de la 1 ianuarie

B1 B1,
Comisia Europeana inaspreste legile impotriva fumatorilor: Vezi unde va fi interzis fumatul de la 1 ianuarie

Comisia Europeana va interzice de la 1 ianuarie fumatul in masinile de taxi, masinile de serviciu, parcurile pentru copii si universitatile din toate statele membre. in plus, proprietarii localurilor care. continuă pe B1

Comisia Europeana a deschis o investigatie antitrust impotriva bursei de energie-OPCOM si a companiei Transelectrica

Comisia Europeana a declansat o investigatie antitrust asupra bursei de energie OPCOM si asupra actionarului acesteia, Transelectrica, din cauza blocarii unor traderi straini pe piata angro de energie electrica, informeaza Reuters. Potrivit acestuia, OPCOM impune participantilor pe piata sa inregistreze TVA si sa aiba sediul in Romania. Aceasta practica poate creste costul pentru comerciantii straini care doresc sa faca afaceri pe bursa de energie si descurajeaza participantii straini la intrarea pe piata angro de energie electrica, reducandu-se astfel lichiditatea pietei si eficienta sa, potrivit unui comunicat al Comisiei. Stire in curs de actualizare.

Romania va reintroduce antrepozitele fiscale de depozitare din 2013. Decizia a fost luata la doi ani dupa sesizarea formulata de Deloitte Romania catre Comisia Europeana

Romania urmeaza sa reintroduca antrepozitele fiscale de depozitare pentru produsele accizabile incepand cu 1 ianuarie 2013. Miercuri, pe site-ul oficial al Ministerului de Finante a fost publicat Proiectul de Ordonanta de Urgenta ce va aduce aceasta modificare. vezi atasament)Pe 24 octombrie 2012, Comisia Europeana a somat in mod oficial Romania sa reintroduca antrepozitele fiscale de depozitare de produse energetice in termen de 2 luni. Acest demers a doua etapa a procedurii de infringement) are la baza plangerea formulata de Deloitte catre Comisia Europeana in noiembrie 2010, potrivit careia eliminarea antrepozitelor fiscale de depozitare constituie o incalcare a legislatiei europene in domeniul accizelor.

Comisia Europeana ancheteaza din nou Romania.

Comisia Europeana investigheaza in Romania abuzul de pozitie dominanta in piata al OPCOM operatorul bursei de energie electrica) si Transelectrica, actionarul unic al bursei de energie, informeaza RFI. ro Un comunicat al comisiei vorbeste de faptul ca cele 2 entitati discrimineaza participantii la piata energie pentru ca ii obliga sa fie inregistrati in Romania. Comisia Europeana este ingrijorata de faptul ca OPCOM ar putea discrimina companiile din piata energiei prin introducerea de .

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )