Libnet.ro
UNICEF

10:15

Comisia Europeana: Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pune n pericol investitiile

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana: Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pune n pericol investitiile

Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pot pune in pericol investitiile si pot amana dezvoltarea productiei de gaze din zacamintele offshore din Marea Neagra afectand, totodata, dezvoltarea infrastructurii relevante pentru siguranta aprovizionarii si solidaritatea in Uniunea Energetica, arata Comisia Europeana, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana reactioneaza la ordonanta lacomiei: Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pune n pericol investitiile

Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pot pune in pericol investitiile si pot amana dezvoltarea productiei de gaze din zacamintele offshore din Marea Neagra afectand, totodata, dezvoltarea infrastructurii relevante pentru siguranta aprovizionarii si solidaritatea in Uniunea Energetica, arata Comisia Europeana.

Comisia Europeana: Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pune in pericol investitiile

Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pune in pericol investitiile si pot amana dezvoltarea productiei de gaze din zacamintele offshore din Marea Neagra afectand, totodata, dezvoltarea infrastructurii relevante pentru.

Comisia Europeana, despre Ordonanta lacomiei: Interventiile distorsionate pe piata gazelor naturale pot pune in pericol investitiile

Interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pot pune in pericol investitiile si pot amana dezvoltarea productiei de gaze din zacamintele offshore din Marea Neagra, arata Comisia Europeana, potrivit Agerpres.

Comisia Europeana, atentionari pentru Romania dupa plafonarea pretului la gaze

Comisia Europeana a transmis ca interventiile distorsionate si inadecvate pe piata gazelor naturale pot pot pune in pericol investitiile si pot amana dezvoltarea productiei de gaze din zacamintele offshore.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a scazut cu 0,73%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 134,50 lei/MWh.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a scazut cu 3,96%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 135,50 lei/MWh.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a scazut cu 3,96%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 135,50 lei/MWh.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a crescut cu 7,70%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 141,10 lei/MWh.

COMISIA EUROPEANA: Patru banci suspectate ca au format un cartel pe piata tranzactionarii bondurilor

Comisia Europeana a avertizat patru banci ca este posibil sa fi incalcat reglementarile UE privind concurenta, in conditiile in care Executivul comunitar investigheaza posibila formare a unui cartel pe piata tranzactionarii bondurilor, transmit MarketWatch si Reuters.

Comisia Europeana cere Statelor Unite sa elimine vizele pentru toate tarile UE, inclusiv pentru Romania

Comisia Europeana a reiterat, miercuri, apelul adresat Statelor Unite in sensul eliminarii vizelor de calatorie pentru toate tarile membre ale Uniunii Europene, inclusiv pentru Romania. Comisia Europeana a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )