Libnet.ro
UNICEF

10:00

Comisia Europeana da in judecata Polonia din cauza unei legi care afecteaza Justitia

B1 B1,
Comisia Europeana da in judecata Polonia din cauza unei legi care afecteaza Justitia

Comisia Europeana va aduce Polonia in fata Curtii Europene de Justitie din cauza reformei judiciare, informeaza Reuters. Legea in cauza forteaza iesirea la pensie a circa 40% dintre judecatorii Curtii. continuă pe B1

Comisia Europeana va aduce Polonia n fata Curtii Europene de Justitie, pentru reformele judiciare

Comisia Europeana va aduce Polonia in fata Curtii Europene de Justitie din cauza reformei judiciare, considerata de Bruxelles o atingere a principiului separarii puterilor in stat, scrie Reuters.

Regina Marii Britanii, absenta de la un eveniment important din cauza problemelor de sanatate

Regina Elisabeta a fost nevoita sa renunte la un eveniment important astazi, din cauza faptului ca se simte obosita si iesita din forma. Un purtator de cuvant al Palatului Buckingham a spus: Regina.

Circulatia rutiera pe DN 13, oprita pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera pe DN 13 este oprita pe ambele sensuri de mers miercuri dimineata, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autocamioane, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. O persoana este grav ranita.

UPDATE Circulatia rutiera pe DN 13, oprita pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera pe DN 13 este oprita pe ambele sensuri de mers miercuri dimineata, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autocamioane, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. O persoana este grav ranita.

Avans limitat in Europa, din cauza sectoarelor cu expunere la disputa comerciala

Pietele europene au urmat un curs pozitiv ieri, redresandu-se in mare parte dupa vanzarile masive din ziua anterioara, generate de tensiunile comerciale. Totusi, avansul a fost limitat din cauza evolutiei sectoarelor cu cea mai mare expunere la disputa comerciala.

Mihai Gadea are probleme cu ANAF-ul din cauza banilor imprumutati de la Dan Voiculescu: Solicitarea sefului Antena 3 la Judecatorie

Mihai Gadea are probleme cu Fiscul din cauza banilor imprumutati de la Dan Voiculescu. Inspectorii antifrauda solicita blocarea conturilor directorului Antena 3, in cazul recuperarii prejudiciului de 60 de.

PANICA pe Aeroportul Otopeni! Un avion Ryanair Bucuresti Berlin a ratat decolarea din cauza unor defectiuni tehnice (FOTO)

Panica pe Aeroportul Otopeni. Un avion Ryanair Bucuresti - Berlin a ratat decolarea, luni, din cauza unor probleme tehnice, potrivit boardingpass. ro. Din primele informatii, este vorba despre cursa.

BT, pesimista in privinta creditarii! Restantele revin pe crestere din cauza dobanzilor tot mai mari!

Economia incetineste si trage dupa ea si creditarea, care oricum nu se simtea prea bine. In 2017, creditul neguvernamental abia a ajuns la un ritm anual de 5,6%, cel mai ridicat din 2011, si o ia deja in directia opusa. In plus, creditele restante.

Incendiu puternic in Marea Britanie, din cauza temperaturilor ridicate. Zeci de case au fost evacuate si scolile au fost inchise - VIDEO

Peste 30 de locuinte din zona metropolitana Greater Manchester, situata in nordul Angliei, au fost evacuate in timp ce pompierii fac eforturi sa stinga un incendiu de vegetatie care se propaga de cateva zile pe.

Wizz Air a anulat 4 zboruri n decurs de 24 de ore, din cauza unor inspectii tehnice neprevazute. Ce se va ntmpla cu pasagerii

Zborurile companiei aeriene Wizz Air W6 3176 Barcelona-Bucuresti din 24 iunie, W6 3009 Bucuresti-Londra Luton si W6 3131 Bucuresti-Milano Bergamo din 25 iunie, au fost anulate intrucat aeronavele care opereaza aceste zboruri au fost supuse unor inspectii tehnice neprevazute, a anuntat luni Wizz Air, scrie Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )