Libnet.ro
UNICEF

05:15

Regina Marii Britanii, absenta de la un eveniment important din cauza problemelor de sanatate

Antena3 Antena3,
Regina Marii Britanii, absenta de la un eveniment important din cauza problemelor de sanatate

Regina Elisabeta a fost nevoita sa renunte la un eveniment important astazi, din cauza faptului ca se simte obosita si iesita din forma. Un purtator de cuvant al Palatului Buckingham a spus: Regina. continuă pe Antena3

Motivul ingrijorator pentru care Regina Marii Britanii nu a mai participat la un eveniment important

Regina Marii Britanii nu a mai participat la slujba la care trebuia sa fie prezenta din cauza unei indispozitii. Catedrala Saint Paul a tinut, joi, o slujba prin care a marcat cea de-a 200-a aniversare a.

Legea Brexitului, promulgata de regina Marii Britanii

Legea care organizeaza retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana UE) a fost promulgata ieri, dupa mai multe luni de dezateri dure in Parlamentul britanic, un lucru care-i bucura pe eurosceptici, in opinia carora Brexitul - prevazut peste noua luni - este de-acum lansat in mod irevocabil, relateaza AFP, conform news. ro.

Legea privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost promulgata

Legea privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost promulgata marti dupa mai multe luni de dezbateri in parlamentul britanic, informeaza AFP. Adoptat saptamana trecuta de parlamentul.

SIF OLTENIA -RAPORT CURENT - Eveniment important de raportat

SIF OLTENIA -RAPORT CURENT - Eveniment important de raportat.

SIF MUNTENIA - Raport curent - Eveniment important de raportat

SIF MUNTENIA - Raport curent - Eveniment important de raportat.

SIF MUNTENIA - Raport curent - Eveniment important de raportat - Hotararile Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor

SIF MUNTENIA - Raport curent - Eveniment important de raportat - Hotararile Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor.

Mihai Gadea are probleme cu ANAF-ul din cauza banilor imprumutati de la Dan Voiculescu: Solicitarea sefului Antena 3 la Judecatorie

Mihai Gadea are probleme cu Fiscul din cauza banilor imprumutati de la Dan Voiculescu. Inspectorii antifrauda solicita blocarea conturilor directorului Antena 3, in cazul recuperarii prejudiciului de 60 de.

PANICA pe Aeroportul Otopeni! Un avion Ryanair Bucuresti Berlin a ratat decolarea din cauza unor defectiuni tehnice (FOTO)

Panica pe Aeroportul Otopeni. Un avion Ryanair Bucuresti - Berlin a ratat decolarea, luni, din cauza unor probleme tehnice, potrivit boardingpass. ro. Din primele informatii, este vorba despre cursa.

Comisia Europeana da in judecata Polonia din cauza unei legi care afecteaza Justitia

Comisia Europeana va aduce Polonia in fata Curtii Europene de Justitie din cauza reformei judiciare, informeaza Reuters. Legea in cauza forteaza iesirea la pensie a circa 40% dintre judecatorii Curtii.

UPDATE Circulatia rutiera pe DN 13, oprita pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera pe DN 13 este oprita pe ambele sensuri de mers miercuri dimineata, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autocamioane, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. O persoana este grav ranita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )