Libnet.ro
UNICEF

09:30

Comisia Europeana: Masuri de reducere a impactului epidemiei de COVID-19 asupra industriei aviatice

B1 B1,
Comisia Europeana: Masuri de reducere a impactului epidemiei de COVID-19 asupra industriei aviatice

Comisia Europeanaia masuri pentru reducerea impactului epidemiei de coronavirus asupra industriei aviatice internationale si europene. Din cauza Covid-19, turismul este pe butuci, situatia se deterioreaza. continuă pe B1

Comisia Europeana prezinta o noua strategie industriala pentru o Europa verde, digitala si competitiva

Comisia Europeana a prezentat, marti, o noua strategie menita sa ajute industria europeana sa conduca tranzitia dubla catre neutralitatea climatica si catre pozitia de lider in domeniul digital.

Comisia Europeana va reduce obligatiile companiilor aeriene. Avioanele zburau goale, din cauza coronavirusului

Comisia Europeana a decis sa reduca obligatiile impuse companiilor aeriene de a continua sa opereze zboruri, pentru a-si pastra sloturile, chiar daca nu au pasageri. Masura vine dupa ce au aparut numeroase imagini cu avioane goale din cauza coronavirusului, care zburau oricum, din cauza legislatiei.

Comisia Europeana, nemultumita de viitoarea modificare a legii Curtii de Conturi

Comisia Europeana a trimis zilele trecute o scrisoare oficiala catre guvern si alte institutii in care avertizeaza ca un proiect de lege initiat de senatorul Daniel Zamfir poate duce la sus and 172;pendarea tuturor programelor care implementeaza fondurile europene. Proiectul modifica legea de organizare si functionare a Curtii de Conturi si este initiat prin preluarea textului unui proiect legislativ aprobat de Parlament in 2018 si declarat neconstitutional pe motive de procedura, nu de fond, conform senatorului Daniel Zamfir.

Comisia Europeana vrea sa platesti mai mult pentru benzina si motorina: care-i explicatia

Comisia Europeana a venit cu niste propuneri legate de taxele si impozitele de la nivelul blocului comunitar. Vizate sunt inclusiv preturile la pompa, la benzina si motorina. Comisarul.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )