Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana, un nou avertisment: Pregatiti-va de un Brexit fara acord de la 1 noiembrie. E un scenariu plauzibil!

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana, un nou avertisment: Pregatiti-va de un Brexit fara acord de la 1 noiembrie. E un scenariu plauzibil!

Cu 8 saptamani inainte de retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana, care va avea loc la 31 octombrie 2019, Comisia si-a reiterat astazi, incea de a sasea comunicare a sa privind pregatirea pentru. continuă pe Antena3

COMISIA EUROPEANA: Un Brexit fara acord este o posibilitatea foarte clara

Un Brexit fara acord este o posibilitate foarte clara, iar cetatenii si companiile din Uniunea Europeana trebuie sa fie pregatiti pentru plecarea Marii Britanii la 31 octombrie, a transmis marti Comisia Europeana, potrivit Reuters.

Comisia Europeana face apel la toti cetatenii si intreprinderile din UE sa se pregateasca pentru un Brexit fara acord la 31 octombrie 2019: Desi este nedorit, scenariul ramane plauzibil

Comisia Europeana face un apel la adresa tuturor cetatenilor si intreprinderilor din UE pentru a se pregati pentru scenariul unui Brexit fara acord la 31 octombrie 2019. intr-un comunicat de presa.

Comisia Europeana: Brexit fara acord este o posibilitatea

Un Brexit fara acord este o posibilitate foarte clara, a transmis Comisia Europeana, iar cetatenii.

Un Brexit fara acord le-ar provoca britanicilor pierderi de 16 miliarde de dolari

Un Brexit fara acord le-ar provoca britanicilor pierderi de 16 miliarde de dolari in exporturi catre Uniunea Europeana si de alte cateva miliarde in exporturi catre alte tari, a avertizat marti ONU, relateaza AFP si Reuters.

ONU: Un Brexit fara acord va cauza britanicilor pierderi de cel putin 16 miliarde de dolari

Un Brexit fara acord le-ar cauza britanicilor pierderi de aproximativ 16 miliarde de dolari 14,6 miliarde de euro) in exporturile catre Uniunea Europeana si multe alte miliarde in exporturile catre celelalte tari, a avertizat marti ONU, potrivit AFP.

Ministrii de Externe din UE fac presiuni asupra Londrei sa evite un Brexit fara acord

Ministrii de externe din Uniunea Europeana UE) au profitat vineri de reuniunea informala de la Helsinki pentru a spori presiunea asupra omologului lor britanic, Dominic Raab, pentru ca Marea Britanie sa prezinte alternative pentru a evita un Brexit fara acord, informeaza EFE, citata de Agerpres.

Gordon Brown: Un Brexit fara acord poate prabusi industria auto britanica peste noapte

Intr-un sondaj realizat de Hope not Hate, in ultimele zile, 49% dintre britanici - cu doar 16% contra - spun acum ca un Brexit fara acord la 31 octombrie este rau pentru Marea Britanie. Si atunci cand oamenii sunt rugati sa aleaga ce ii ingrijoreaza cel mai mult la lipsa unui acord, potentialul colaps al industriei auto britanice este, pentru ei, cea mai stridenta amenintare previzibila si principala lor frica, scrie Gordon Brown, fost premier al Marii Britanii, in Mirror.

Boris Johnson ia in considerare varianta anticipatelor, cu o zi inainte ca Parlamentul sa incerce sa blocheze un Brexit fara acord

Premierul britanic Boris Johnson ia in considerare varianta alegerilor anticipate in cazul in care parlamentarii ce vor sa opreasca un Brexit fara acord vor invinge guvernul in aceasta saptamana, transmite BBC.

Ministri de externe din UE fac presiuni asupra Londrei sa evite un Brexit fara acord

Mai multi ministri de externe din Uniunea Europeana au profitat vineri de reuniunea informala de la .

Comisia Europeana: Grant de 1,5 milioane de euro pentru Alexandru Tomescu. Proiectul romanului va aduce contributii semnificative in analiza datelor din secventierea ADN

Alexandru Tomescu, cercetator in stiinte computationale la Universitatea din Helsinki, a primit un grant 1,5 milioane de euro din partea Consiliului European pentru Cercetare, a anuntat Comisia Europeana, marti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1997 seconds )