Libnet.ro
UNICEF

22:15

Comisia Europeana face apel la toti cetatenii si intreprinderile din UE sa se pregateasca pentru un Brexit fara acord la 31 octombrie 2019: Desi este nedorit, scenariul ramane plauzibil

B1 B1,
Comisia Europeana face apel la toti cetatenii si intreprinderile din UE sa se pregateasca pentru un Brexit fara acord la 31 octombrie 2019: Desi este nedorit, scenariul ramane plauzibil

Comisia Europeana face un apel la adresa tuturor cetatenilor si intreprinderilor din UE pentru a se pregati pentru scenariul unui Brexit fara acord la 31 octombrie 2019. intr-un comunicat de presa. continuă pe B1

PMP face apel la celelalte partide sa sustina legea pentru alegerea primarilor

PMP face apel la celelalte partide din opozitie sa sustina legea pentru alegerea primarilor in doua tururi, a declarat, miercuri, presedintele PMP, Eugen Tomac, care a precizat ca a cerut in Biroul permanent al Camerei Deputatilor ca acest subiect sa fie readus in actualitate in Parlament, insa presedintele de sedinta nu a dat curs acestei solicitari si nu a supus-o la vot, informeaza News. ro.

COMISIA EUROPEANA: Un Brexit fara acord este o posibilitatea foarte clara

Un Brexit fara acord este o posibilitate foarte clara, iar cetatenii si companiile din Uniunea Europeana trebuie sa fie pregatiti pentru plecarea Marii Britanii la 31 octombrie, a transmis marti Comisia Europeana, potrivit Reuters.

Comisia Europeana: Brexit fara acord este o posibilitatea

Un Brexit fara acord este o posibilitate foarte clara, a transmis Comisia Europeana, iar cetatenii.

Comisia Europeana: Grant de 1,5 milioane de euro pentru Alexandru Tomescu. Proiectul romanului va aduce contributii semnificative in analiza datelor din secventierea ADN

Alexandru Tomescu, cercetator in stiinte computationale la Universitatea din Helsinki, a primit un grant 1,5 milioane de euro din partea Consiliului European pentru Cercetare, a anuntat Comisia Europeana, marti,.

Finantarea podului suspendat peste Dunare a fost aprobata de Comisia Europeana. Documentul oficial

Proiectul podului suspendat peste Dunare Tulcea - Braila a fost aprobat de Comisia Europeana. Termenul de executie pentru pod este anul 2022.

Comisia Europeana aloca fonduri pentru lapte, fructe si legume acordate elevilor. Cat primeste Romania

Comisia Europeana finanteaza si anul acesta programul prin care se acorda elevilor fructe, legume si produse lactate. Suma alocata in acest an, la nivel european, este de 250 de milioane de euro. Romania va primi suma de 17,68 milioane de euro pentru a asigura gustarile zilnice ale scolarilor.

ASPA face apel disperat catre bucuresteni sa adopte caini din adaposturile municipalitatii

ASPA face apel disperat catre bucuresteni sa adopte caini din adaposturile municipalitatii. Centrele de adoptii au ajuns aproape la capacitate maxima, iar in lipsa spatiului autoritatile sunt obligate sa eu.

Comisia Europeana, un nou avertisment: Pregatiti-va de un Brexit fara acord de la 1 noiembrie. E un scenariu plauzibil!

Cu 8 saptamani inainte de retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana, care va avea loc la 31 octombrie 2019, Comisia si-a reiterat astazi, incea de a sasea comunicare a sa privind pregatirea pentru.

Comisia Europeana ofera 275,7 milioane de euro pentru extinderea alimentarii cu apa potabila in Cluj si Salaj

Fondul de Coeziune investeste 275,7 milioane de euro pentru imbunatatirea aprovizionarii cu apa potabila si pentru ameliorarea serviciilor de colectare si de tratare a apelor uzate din judetele Cluj si Salaj. Datorita acestui proiect finantat de UE, aproape 240. 000 de locuitori vor avea apa potabila mai buna.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )