Libnet.ro
UNICEF

10:15

Comisia Europeana ofera zeci de milioane de euro pentru fermierii moldoveni

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana ofera zeci de milioane de euro pentru fermierii moldoveni

Comisia Europeana ofera Republicii Moldova 64 de milioane de euro pentru implementarea reformelor in sectorul agricol si in mediul rural. continuă pe Adevărul

ISB a platit 28 milioane de euro pentru drepturile TV ale Ligii I din sezonul viitor

Intel Sky Broadcast a platit banii pentru drepturile TV de difuzare a Ligii I din sezonul urmator, dupa ce a incercat fara succes diminuarea contractului semnat in urma cu un an. Dumitru Dragomir, fostul.

BNR: Deficit de 12 ori mai mic in primele patru luni, de 27 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 27 milioane euro in primele patru luni ale acestui an, comparativ cu 326 milioane euro in aceeasi perioada a anului 2014, arata datele Bancii Nationale a Romaniei BNR) publicate astazi.

Karcher va investi peste 20 milioane euro intr-o fabrica de aspiratoare la Curtea de Arges

Compania germana Karcher va construi o fabrica de echipamente de curatenie la Curtea de Arges, cu o suprafata de 22. 000 metri patrati, unde va produce in special aspiratoare de uz casnic si profesional, unitatea urmand sa fie deschisa la mijlocul anului viitor,dupa o investitie de peste 20 milioane euro.

Ce ar inseamna pentru fermierii britanici iesirea tarii din UE

Fermierii britanici se tem de posibila iesire de UE a Marii Britanii, intrucat acest lucru are duce la privarea de subventii dar si de forta de munca din estul Europei.

Business unic in tara: ei fac zeci de mii de euro pentru ca ajuta tinerii romani cu studii in strainatate sa lucreze in Romania

Adriana Comaneci 31 ani) si Alexandru Ghita 34 ani), fosti colegi de facultate la ASE, sunt in momentul de fata singurii tineri din Romania care si-au dat seama ca romanii care studiaza in strainatate pot fi oportunitate de business. Acum, ei fac.

Romania va propune prelungirea PNDR cu 6 luni, pentru a atrage inca 400 milioane euro

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, va propune in sedinta Consiliului de Ministri care va avea loc, maine, la Luxembourg, prelungirea cu sase luni a Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2007-2013, prin care Romania va mai putea atrage 400 de milioane de euro din fonduri europene, potrivit surselor din presa.

Contul curent al tranzactiilor Romaniei cu restul lumii si-a redus, pe primele 4 luni, deficitul la 27 de milioane de euro

In primele 4 luni din acest an, contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 27 milioane euro, fata de cele 326 milioane de euro, in aceeasi perioada a anului 2014, a transmis luni Banca Centrala. Balanta veniturilor secundare a inregistrat un excedent de 456 milioane euro, la fel ca si cea a serviciilor cu 74 milioane euro). Veniturile primare reprezinta veniturile realizate de firmele rezidente dar si cele din inchirierea resurselor naturale nerezidentilor, iar veniturile secundare cuprind transferurile curente intre rezidenti si nerezidenti.

O finantare de 15 milioane de euro pentru centrul istoric al Timisoarei este in pericol pentru ca muncitorii care lucreaza la pavaj s-or du la fan

Situatie incredibila la Timisoara, unde lucrarile la centrul istoric al orasului sunt blocate. Cu patronul firmei disparut fara urma in urma unei anchete penale, meseriasii pietrari, cei mai multi veniti din Maramures, au abandonat lucrarile si au plecat sa-si stranga fanul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )