Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla la aproape 10 ani de la divortul dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. O noua lovitura in instanta

Playtech Playtech,
Ce se intampla la aproape 10 ani de la divortul dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. O noua lovitura in instanta

Povestea de iubire dintre Monica Gabor si Irinel Columbeanu e departe de a fi uitata. Ce se intampla intre fostii soti? O noua lovitura pentru unul dintre ei. Detalii din procesul in care ambii sunt implicati. Lovitura in instanta. Ce se intampla la aproape 10 ani de la divortul dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor . continuă pe Playtech

Drama lui Irinel Columbeanu. Singurul lucru luat din vila de la Izvorani il face sa planga mereu

Irinel Columbeanu si Monica Gabor au avut parte de un divort complicat si intens mediatizat. Averea si-au impartit-o, insa tare greu a fost cu micuta Irinuca. Candva in mijlocul scandalului si dupa o lunga perioada in care a crescut in bratele tatalui, copila s-a stabilit in America, la mama ei, unde locuieste deja de aproape .

Cat de saracacios e apartamentul lui Irinel Columbeanu. Ce are in sufragerie, in loc de mobila

Poate este un test al vietii, pe care l-a si trecut. Aparentele, dar si declaratiile celebrului afacerist Irinel Columbeanu, arata ca s-a obisnuit cu trecerea brusca de la milionar in euro la un trai decent. A fost nevoit sa-si vanda masinile de lux, iar acum coboara dintr-una second-hand, dar cel mai mult a cantarit palatul .

Decaderea lui Irinel Columbeanu. De la Palatul de la Izvorani, singur in apartament inchiriat

Irinel Columbeanu nu mai traieste in luxul Palatului de la Izvorani. A ramas fara averea fabuloasa in valoare de 70 de milioane de euro, iar in prezent locuieste singur intr-un apartament inchiriat de doua camera.

Cum arata apartamentul cu 2 camere in care locuieste Irinel Columbeanu (VIDEO)

Luxul cu care era obisnuit Irinel Columbeanu in trecut este de domeniul trecutului. Masinile scumpe, vila de la Izvorani, obiectele de artatoate sunt acum doar o amintire. Fostul milionar locuieste acum.

CORONAVIRUS |Slovacia vrea sa testeze toti cetatenii cu varste mai mari de 10 ani

Premierul slovac Igor Matovic a anuntat ca Slovacia vrea sa testeze toti cetatenii cu varste mai mari de 10 ani, potrivit Agerpres. Testele vor avea loc in urmatoarele doua weekenduri, dintre care in 24-25.

Record la alegerile prezidentiale in SUA. Aproape 10 milioane de americani au votat anticipat. Alegatorii au stat si 11 ore la coada (VIDEO)

Alegerile prezidentiale in SUA au debutat, iar aproape 10 milioane de americani au votat deja anticipat, un record. Pe langa votul prin corespondenta, se poate vota inainte de 3 noiembrie si la sectii, asa cum.

Coronavirus: Slovacia intentioneaza sa testeze toate persoanele cu varste mai mari de 10 ani

Slovacia intentioneaza sa testeze toti cetatenii cu varste mai mari de 10 ani, in cadrul masurilor de combatere a Covid-19, a anuntat sambata premierul slovac Igor Matovic, intr-o conferinta de presa.

Digisport: Cum arata viata lui Mihaita Nesu la aproape zece ani de cand a ramas paralizat: Scriu cu gura, de aceea am contracturi

Mihai Nesu continua sa impresioneze pe toata lumea prin forta interioara pe care o are. La 9 ani si jumatate dupa ce a ramas paralizat, fostul fundas stanga al Stelei, al lui Utrecht si al nationalei Romaniei a dezvaluit cum a decurs progresul sau, cu toate ca medicii ii dadeau sanse foarte mici sa se mai miste vreodata.

Un tanar de 24 de ani, arestat preventiv dupa ce a atacat cu toporul o fata de 10 ani, hotarat sa-i ia viata

Un barbat de 24 de ani a fost arestat preventiv marti, dupa ce a incercat sa omoare o fata in varsta de 10 ani, lovind-o de trei ori cu un topor, iar apoi si cu picioarele, fapta avand loc pe strada din mun. Sacele, Brasov.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )