Libnet.ro
UNICEF

13:30

Comisia Europeana: Planul de actiune contra dezinformarii ruse

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana: Planul de actiune contra dezinformarii ruse

Lupta contra dezinformarii in UE are, de acum, un plan de actiune si o tinta principala: Rusia. Vicepresedintele Comisiei Europene, Andrus Ansip, a desemnat Rusia ca principala sursa a tentativelor de parazitare electorala. in perspectiva alegerilor europarlamentare, Bruxelles-ul pune presiune pe marile platforme ale Internetului pentru a stopa propagarea informatiilor false. continuă pe Adevărul

Romania, data in judecata de Comisia Europeana pentru ajutoarele de stat acordate fratilor Micula

Comisia Europeana a decis vineri sa dea in judecata Romania la Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru ca tara nu a recuperat integral de la oamenii de afaceri Viorel si loan Micula si de la grupul lor de firme ajutoare de stat in valoare de pana.

Romania, data in judecata de Comisia Europeana. S-A iNCALCAT UN TRATAT BILATERAL

Comisia Europeana da in judecata Romania, pentru ajutoarele de stat acordate fratilor Micula. Tara noastra va da explicatii la Curtea de Justitie a UE din cauza faptului ca nu a recuperat integral de la afa.

Romnia, data n judecata de Comisia Europeana, pentru ajutoarele de stat acordate fratilor Micula

Comisia Europeana a decis vineri sa dea in judecata Romania la Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru ca tara nu a recuperat integral de la oamenii de afaceri Viorel si loan Micula si de la grupul lor de firme ajutoare de stat in valoare de pana la 92 de milioane euro, considerate ilegale de catre executivul UE.

Comisia Europeana acuza Romania ca nu vrea sa recupereze aproape 100 de milioane de euro de la fratii Micula

Comisia Europeana a decis sa trimita Romania in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene pentru nerespectarea obligatiei de a recupera in integralitate de la Viorel si Ioan Micula si de la grupul lor de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )