Libnet.ro
UNICEF

13:45

Comisia Europeana propune 37 de miliarde de euro sprijin pentru lupta impotriva COVID-19

B1 B1,
Comisia Europeana propune 37 de miliarde de euro sprijin pentru lupta impotriva COVID-19

Comisia propune directionarea sumei de 37 de miliarde de euro in cadrul Politicii de coeziune pentru a lupta impotriva crizei provocata de coronavirus in statele membre. Totodata, Comisia propune sa renunte. continuă pe B1

Masuri de urgenta pentru economiile UE afectate de coronavirus. Comisia Europeana aloca 37 miliarde euro pentru a lupta cu epidemia

Comisia Europeana a prezentat vineri o serie de masuri pentru a ajuta coordonat statele membre si pentru a combate impactul socio-economic al epidemiei de coronavirus. Pe langa cele 37 miliarde euro directionate in cadrul politicii de coeziune pentru combaterea crizei de coronavirus, Comisia propune masuri pentru IMM-uri, sanatate si muncitori.

Comisia Europeana prezinta o noua strategie industriala pentru o Europa verde, digitala si competitiva

Comisia Europeana a prezentat, marti, o noua strategie menita sa ajute industria europeana sa conduca tranzitia dubla catre neutralitatea climatica si catre pozitia de lider in domeniul digital.

Comisia Europeana: Ajutorul financiar pentru tarile afectate de coronavirus va ajunge la 25 de miliarde de euro. Ursula von der Leyen: Vom folosi toate instrumentele pe care le avem la dispozitie

Comisia Europeana a anuntat ca va pune la dispozitia statelor membre un prim pachet de ajutor pentru lupta impotriva epidemiei de coronavirus de 7,5 miliarde de euro, in total fondurile disponibile urmand sa.

Comisia Europeana va reduce obligatiile companiilor aeriene. Avioanele zburau goale, din cauza coronavirusului

Comisia Europeana a decis sa reduca obligatiile impuse companiilor aeriene de a continua sa opereze zboruri, pentru a-si pastra sloturile, chiar daca nu au pasageri. Masura vine dupa ce au aparut numeroase imagini cu avioane goale din cauza coronavirusului, care zburau oricum, din cauza legislatiei.

Comisia Europeana, masuri in lupta contra coronavirusului. COVID-19 e o urgenta majora in materie de sanatate publica si un soc economic

Comisia Europeana a prezentat vineri o serie de masuri menite sa atenueze impactul socioeconomic al pandemiei de coronavirus, raspunsul fiind unul coordonat la nivel european. COVID-19 este o urgenta majora.

Surse: Patru cazuri de coronavirus la Comisia Europeana

Patru cazuri de coronavirus la Comisia Europeana, potrivit unor surse.

Comisia Europeana promite sprijin de 25 miliarde euro

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat, ieri, investitii de 25 de miliarde de euro pentru combaterea epidemiei de coronavirus, precizand ca vor fi folosite toate instrumentele pe care le are la dispozitie Executivul comunitar pentru a se asigura ca economia Europei va iesi cu bine din aceasta situatie.

Comisia Europeana anunta investitii de 25 miliarde euro pentru combaterea coronavirusului

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anunta investitii considerabile de 25 de miliarde de euro pentru combaterea coronavirusului si precizeaza ca vor fi folosite toate instrumentele pe care Comisia le are la dispozitie pentru a se asigura ca economia Europei trece cu bine prin acest moment.

Comisia Europeana: Masuri de reducere a impactului epidemiei de COVID-19 asupra industriei aviatice

Comisia Europeanaia masuri pentru reducerea impactului epidemiei de coronavirus asupra industriei aviatice internationale si europene. Din cauza Covid-19, turismul este pe butuci, situatia se deterioreaza.

BANKWATCH: Noi plangeri la Comisia Europeana pentru ajutoare de stat posibil ilegale acordate Complexului Energetic Oltenia

Bankwatch Romania a solicitat Comisiei Europene CE) sa analizeze ajutoarele de stat acordate Complexului Energetic Oltenia CEO) de catre Guvernul Romaniei pentru exproprierile in vederea extinderilor mai multor cariere si plata certificatelor de emisii de CO2, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )