Libnet.ro
UNICEF

23:45

Comisia Europeana propune alocarea suplimentara a 2 miliarde de euro mecanismului rescEU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana propune alocarea suplimentara a 2 miliarde de euro mecanismului rescEU

Comisia Europeana propune alocarea suplimentara a sumei de 2 miliarde de euro mecanismului de protectie civila al Uniunii Europene rescEU, pentru perioada 2021-2027. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana ajuta Romania cu 3,3 miliarde de euro pentru atenuarea efectelor pandemiei

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutorare a Romaniei in valoare de 16 miliarde de lei circa.

Comisia Europeana ia in calcul impunerea unei noi taxe pentru piata unica care ar genera zeci de miliarde de euro pe an

Impunerea unei noi taxe pentru piata unica companiilor ar putea genera zece miliarde de euro pe an pentru a ajuta la finantarea planurilor de stimulare, si va reprezenta mai putin de 0,2% din cifra de afaceri a marilor companii care beneficiaza de piata unica a UE, a anuntat luni Comisia Europeana CE), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Comisia Europeana ia in calcul o noua taxa in valoare de mai putin de 0,2% din cifra de afaceri a marilor companii

O noua taxa ar putea fi impusa marilor companii care beneficiaza de piata unica a UE care ar avea o valore de mai putin de 0,2% din cifra de afaceri a acestora, a anuntat Comisia Europeana, relateaza Reuters. CE considera ca astfel s-ar putea genera 10 miliarde de euro pe an, fara efort excesiv din partea companiilor, pentru a ajuta finantarea planurilor de stimulare a economiei.

LA FINALUL LUNII MAI: Rezervele valutare la BNR au crescut la 35,64 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au crescut la 35,64 miliarde euro, de la 33. 15 miliarde euro la 30 aprilie 2020, conform cifrelor comunicate de banca.

PLANURI POST-PANDEMIE 80 miliarde euro, pentru stimularea economica a Germaniei

Guvernul german lucreaza la un pachet de stimulare in valoare de 75 de miliarde-80 de miliarde de euro 83 de miliarde- 89 de miliarde de dolari) pentru a sprijini redresarea economica dupa pandemia coronavirusului, anunta saptamanalul Bild am Sonntag, citat de agentia Reuters. Guvernul federal ar urma sa aloce peste 60 de miliarde de euro, in timp ce autoritatile regionale vor suporta restul, se arata in documentul citat de saptamanalul german.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )