Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana propune majorarea ajutoarelor de stat pentru fermieri pana la 25.000 de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana propune majorarea ajutoarelor de stat pentru fermieri pana la 25.000 de euro

Comisia Europeana a propus, majorarea valorii maxime a ajutoarelor de stat pentru agricultura pe care statele membre le pot distribui fara o notificare prealabila, de la 15. 000 pana la 25. 000 de euro, pe o perioada de trei ani, pentru fiecare exploatatie agricola, informeaza un comunicat de presa al Executivului UE. continuă pe Ziarul Bursa

Subiectele zilei:Un primar din Vaslui le da burse copiilor din comuna sa mearga la facultate; Europa in limbajul adultilor; Eurodeuptat PSD: Comisia Europeana mascheaza intentia de a taia fondurile pentru Romania

UE pune presiune pe May, pentru a grabi negocierile de retragere a UK. Comisia Europeana a publicat un proiect de acord privind. Ana Gomes, despre Viorica Dancila: Ma mir ca aceasta doamna vorbeste, credeam ca e muta. Ce era mai simplu decat sa merg s-o.

Turda, nominalizata alaturi de Manchester si Milano intre finalistii competitiei pentru Planurile de Mobilitate Urbana Durabila 2018, organizata de Comisia Europeana

Municipiul Turda a fost nominalizat alaturi de Manchester si Milano intre finalistii competitiei pentru Planurile de Mobilitate Urbana Durabila 2018, la categoria Sustainable Urban Mobility Planning Awards. Competitia se desfasoara la nivel european si este organizata de Comisia Europeana. In fiecare an sunt premiate eforturile depuse de administratiile locale pentru a promova mobilitatea urbana si administratiile locale cu cele mai bune planuri de mobilitate urbana. Castigatorii vor fi anuntati la ceremonia de la Bruxelles Belgia) in data de 21 martie 2018.

Numarul 2 in Comisia Europeana ii contrazice pe Dragnea si Tariceanu: Le-am spus, data viitoare cand NU inteleg, SA MA SUNE DIRECT (VIDEO)

Numarul doi in Comisia Europeana a venit joi la Bucuresti pentru a discuta cu liderii romani despre Justitie, MCV si revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. in cadrul unei conferinte de presa, Frans Tim.

Tomac (PMP): Comisia Europeana nu a uitat ca PSD striga de pe stadioane ca nu va avea toata puterea, pana nu va controla Justitia (VIDEO)

Comisia Europeana nu a uitat ca PSD transmitea chiar de pe stadioane ca nu va avea toata puterea, pana nu va controla Justitia, a declarat Eugen Tomac, presedintele executiv al PMP. Acesta a comentat, pentru.

Numarul 2 din Comisia Europeana: Eu am ridicat chestiunea DNA in discutiile cu Dragnea. Social-democratii ar trebui sa vorbeasca despre locuri de munca, nu despre schimbarea sistemului judiciar

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, joi, la Bucuresti, ca el a fost cel care a adus de fiecare data in discutiile cu oficialii romani Directia Nationala Anticoruptie si i-a spus liderului PSD Liviu Dragnea ca social-democratii ar trebui sa fie preocupati in primul rand de crearea de locuri de munca pentru populatie, nu de schimbarea sistemului judiciar.

Numarul 2 in Comisia Europeana a ajuns la Bucuresti. Reactia lui Iordache, dupa discutiile cu Timmermans (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a ajuns la Palatul Victoria, pentru discutii cu premierul Viorica Dancila. Situatia din Justitie a fost, bineinteles, cel mai fierbinte punct de .

Fonduri europene de peste 2,6 miliarde de euro pentru fermieri

Fermierii romani pot accesa fonduri europene prin cererea unica de plata, incepand de ieri, pe baza deschiderii unor angajamente in cadrul masurilor de agro-mediu si clima aplicabile pe terenurile agricole, suma totala disponibila pentru perioada de programare 2014 - 2020 fiind de peste 2,6 miliarde de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )