Libnet.ro
UNICEF

19:15

Comisia Europeana propune noi instrumente pentru combaterea fraudei in domeniul TVA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana propune noi instrumente pentru combaterea fraudei in domeniul TVA

Comisia Europeana a prezentat joi noi instrumente pentru a face mai putin vulnerabil la fraude sistemul privind taxa pe valoarea adaugata TVA) al Uniunii Europene UE) si pentru a elimina lacunele care pot conduce la frauda pe scara larga in domeniul TVA, se arata intr-un comunicat al forului comunitar. continuă pe Ziarul Bursa

UE propune noi reguli pentru combaterea fraudei in domeniul TVA

Comisia Europeana a prezentat noi instrumente pentru a face mai putin vulnerabil la fraude sistemul privind taxa pe valoarea adaugata TVA) al UE si pentru a elimina lacunele care ar permite o frauda pe scara larga in domeniul TVA, anunta un comunicat al Comisiei.

CE propune noi metode de combatere a fraudei din TVA! Care sunt lacunele actualului sistem?

Comisia Europeana propune noi instrumente pentru a limita fraudele din domeniul TVA la nivelul Uniunii Europene si pentru a corecta lacunele care pot conduce la frauda pe scara larga in acest domeniu. Printre acestea se numara infiintarea unui sistem.

Noi masuri UE impotriva contrafacerii: Comisia Europeana spune ca va ajuta micile afaceri europene

Comisia Europeana a prezentat miercuri o serie de masuri, despre care spune ca sunt menite sa asigure ca drepturile de proprietate intelectuala sunt bine protejate, incurajand astfel firmele europene, in special IMM-urile si intreprinderile nou-infiintate, sa investeasca in inovare si in creativitate.

Comisia Europeana aproba achizitionarea Smatrics de catre OMV

Comisia Europeana a aprobat, ieri, achizitionarea Smatrics GmbH and Co KG si a partenerului sau E-Mobility Provider Austria GmbH, de catre OMV si Verbund AG, toate companiile fiind din Austria, se arata intr-un comunicat al forului comunitar.

Comisia Europeana incearca sa-i invete pe primari cum sa-si planifice investitiile

URBIS, noul serviciu de consiliere in sprijinul oraselor lansat de Comisia Europeana, va ajuta edilii sa-si planifice investitiile astfel incat sa obtina un acces mai usor la finantare. Serviciul ofera consultanta financiara si tehnica personalizata.

Bugetul UE 2018: Tinerii primesc bilete de tren gratuite; fonduri pentru combaterea fake news si mai multi bani pentru locuri de munca

Parlamentul European a votat joi Bugetul UE pentru anul 2018, valoarea totala a acestuia urmand sa ajunga la 160,1 mld. euro, in crestere cu 1,4% fata de anul precedent. Cele mai mari sume de bani sunt directionate in vederea incurajarii crearii.

Banca Centrala Europeana pregateste tapii ispasitori pentru criza viitoare

Toata lumea stie ca bancile centrale actioneaza strict pe baza interesului general al societatii, chiar si atunci cand salveaza bancile prea mari pentru a intra in faliment sau tiparesc trilioane pentru a evita falimentul statelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )