Libnet.ro
UNICEF

21:15

Comisia Europeana aproba achizitionarea Smatrics de catre OMV

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana aproba achizitionarea Smatrics de catre OMV

Comisia Europeana a aprobat, ieri, achizitionarea Smatrics GmbH and Co KG si a partenerului sau E-Mobility Provider Austria GmbH, de catre OMV si Verbund AG, toate companiile fiind din Austria, se arata intr-un comunicat al forului comunitar. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana propune noi instrumente pentru combaterea fraudei in domeniul TVA

Comisia Europeana a prezentat joi noi instrumente pentru a face mai putin vulnerabil la fraude sistemul privind taxa pe valoarea adaugata TVA) al Uniunii Europene UE) si pentru a elimina lacunele care pot conduce la frauda pe scara larga in domeniul TVA, se arata intr-un comunicat al forului comunitar.

Noi masuri UE impotriva contrafacerii: Comisia Europeana spune ca va ajuta micile afaceri europene

Comisia Europeana a prezentat miercuri o serie de masuri, despre care spune ca sunt menite sa asigure ca drepturile de proprietate intelectuala sunt bine protejate, incurajand astfel firmele europene, in special IMM-urile si intreprinderile nou-infiintate, sa investeasca in inovare si in creativitate.

Comisia Europeana incearca sa-i invete pe primari cum sa-si planifice investitiile

URBIS, noul serviciu de consiliere in sprijinul oraselor lansat de Comisia Europeana, va ajuta edilii sa-si planifice investitiile astfel incat sa obtina un acces mai usor la finantare. Serviciul ofera consultanta financiara si tehnica personalizata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )