Libnet.ro
UNICEF

14:15

Comisia Europeana a publicat lista celor 115 companii aeriene care nu pot opera in UE

B1 B1,
Comisia Europeana a publicat lista celor 115 companii aeriene care nu pot opera in UE

Comisia Europeana a actualizat, luni, lista operatorilor aerieni interzisti in UE. 115 companii sunt trecute pe lista neagra. Vezi AICI lista completa Sase dintre acestea sunt interzise din cauza unor. continuă pe B1

Comisia Europeana a publicat lista celor 115 companii aeriene care nu pot opera n UE

Un numar de 115 companii aeriene nu pot opera in Uniunea Europeana, dupa ce Comisia Europeana a actualizat, luni, lista UE a companiilor aeriene care nu respecta standardele internationale de siguranta.

Scrisoare deschisa catre ministrul Sanatatii si vicepremier: Comisia Europeana asteapta un raspuns pe tema angajarii a 77 de milioane de euro pentru reorganizarea sistemului de transfuzii din Romania

Comisia Europeana asteapta de la Ministerul Sanatatii un raspuns clar pe tema angajarii a 77 de milioane de euro pentru reorganizarea si consolidarea sistemului de transfuzii din Romania, in conditiile in care saptamana viitoare se decide la Bruxelles catre ce tari si caror aplicatii se vor aloca banii, atrage atentia Tudor Pop, deputat USR si membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Sanatatii, Victor Costache, si vicepremierului Raluca Turcan.

Trupa Aerosmith a publicat lista concertelor turneului european de anul viitor

Legendele rock de la Aerosmith au inclus o aparitie la Glastonbury Festival in lista datelor pentru turneul lor european din 2020, anunta Smart Radio, citat de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )