Libnet.ro
UNICEF

20:45

Scrisoare deschisa catre ministrul Sanatatii si vicepremier: Comisia Europeana asteapta un raspuns pe tema angajarii a 77 de milioane de euro pentru reorganizarea sistemului de transfuzii din Romania

Hotnews Hotnews,
 Scrisoare deschisa catre ministrul Sanatatii si vicepremier: Comisia Europeana asteapta un raspuns pe tema angajarii a 77 de milioane de euro pentru reorganizarea sistemului de transfuzii din Romania

Comisia Europeana asteapta de la Ministerul Sanatatii un raspuns clar pe tema angajarii a 77 de milioane de euro pentru reorganizarea si consolidarea sistemului de transfuzii din Romania, in conditiile in care saptamana viitoare se decide la Bruxelles catre ce tari si caror aplicatii se vor aloca banii, atrage atentia Tudor Pop, deputat USR si membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Sanatatii, Victor Costache, si vicepremierului Raluca Turcan. continuă pe Hotnews

Scrisoare deschisa catre ministrul Transporturilor pentru salvarea celei mai vechi si spectaculoase linii de cale ferata din Romania

Douasprezece institutii din Caras-Severin au semnat o scrisoare deschisa pentru ministrul Transporturilor, Lucian Bode, caruia ii solicita sa ceara CFR-ului anularea deciziei de a desfiinta circulatia regulata pe calea ferata Oravita-Anina, cea mai veche si mai spectaculoasa linie de cale ferata din Romania.

SCRISOARE DESCHISA CATRE PRIMUL MINISTRU Zilnic, copiii Romaniei merg peste 2 milioane de kilometri pe jos spre, si de la scoala! Iar cei care nu merg pe jos, isi risca viata la ocazie! SALVATI COPIII ROMANIEI!

SCRISOARE DESCHISA CATRE PRIMUL MINISTRU Zilnic, copiii Romaniei merg peste 2 milioane de kilometri pe jos spre, si de la scoala! Iar cei care nu merg pe jos, isi risca viata la ocazie! SALVATI COPIII.

FRF, scrisoare deschisa catre Gheorghe Hagi: Regretam ca nu v-am invitat la tragerea la sorti

FRF a publicat pe site-ul oficial o scrisoare deschisa catre Gheorghe Hagi, in care presedintele Razvan Burleanu i-a cerut scuze antrenorului de la FC Viitorul pentru ca nu l-a invitat la tragerea la sorti a grupelor Euro 2020, eveniment care a avut loc pe 30 noiembrie, la Romexpo.

Cosmin Contra a trimis o scrisoare deschisa in care povesteste experienta de pe banca nationalei: Ce isi reproseaza la final de mandat

La aproape o luna dupa ce a parasit banca echipei nationale in urma ratarii calificarii directe la Campionatul European din 2020, Cosmin Contra a trimis o scrisoare deschisa in care le multumeste fanilor,.

Ministrul Sanatatii vrea desfacerea contractelor de munca pentru cei care iau mita in sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, anunta ca are toleranta zero fata de luarea de mita de catre angajatii din sistem si asteapta un punct de vedere din partea juristilor, pentru a vedea daca se pot introduceri prevederi care sa duca direct la desfacerea contractului de munca.

Comisia Europeana pregateste noi masuri pentru bancile europene

La Bruxelles, Comisia Europeana pregateste urmatorul pachet legislativ pentru ranforsarea capitalulu.

Ministrul Sanatatii ne scapa de spaga din spitale: solutia creativa a lui Costache

Problema spagii la doctor si asistente medicale este o relicva comunista de care nu pare ca ne vom distanta vreodata, dar Ministrul Sanatatii este optimist. in ultimii ani, salariile medicilor, rezidentilor si asistentelor medicale au crescut semnificativ. Daca acum cinci ani i-ai fi strecurat un plic unui doctor pentru ca ii stiai situatia financiara precara, .

Ce avere are ministrul sanatatii, Victor Costache

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, detine sase terenuri, doua autoturisme, o motocicleta, case de locuit in Sibiu, Iasi si Valcea cota parte), un apartament cota parte) si bijuterii si un ceas in va.

Ministrul Sanatatii nu crede ca vaccinarea obligatorie ar trebui impusa, dar crede in campanii foarte bune de comunicare si in instinctul parintilor

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune ca nu sustine vaccinarea obligatorie deoarece nu crede in nimic din ce este impus, dar crede, in schimb, in campanii bune de comunicare si in dorinta parintilor de a le oferi copiilor tot ce e mai bun.

Ministrul Sanatatii declara toleranta zero pentru mita din sistemul medical

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, joi seara, ca doreste impunerea unei clauze in contractul de munca care sa stipuleze ca primirea mitei se sanctioneaza prin pierderea locului de munca, potrivit G4Media.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )