Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana, recomandari privind concurenta in sectorul agricol

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana, recomandari privind concurenta in sectorul agricol

Comisia Europeana a publicat astazi primul raport privind aplicarea normelor in materie de concurenta in sectorul agricol. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana AVERTIZEAZA Austria, dupa ce a decis TAIEREA alocatiilor copiilor imigrantiilor romani. Mesajul DUR al ministrului Olguta Vasilescu

Comisia Europeana avertizeaza Austria, dupa ce Parlamentul de la Viena a decis reducerea alocatiilor copiilor imigrantilor din tari est-europene. Mai exact, proiectuld e lege adoptat miercuri prevede ca.

Comisia Europeana, reactie la procedura de revocare a lui Lazar: Produce ingrijorare

Comisia Europeana a reactionat, joi, dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a decis sa inceapa procedura de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar. Comunicatul Comisiei.

Darius Valcov: Comisia Europeana aloca Romaniei 150 de milioane de euro pentru studiile, constructia si dotarea a 3 spitale; potrivit studiilor, toate trei ar costa 1,2 miliarde de euro. Cifrele nu mint niciodata

Consilierul premierului, Darius Valcov, arata ca, desi Comisia Europeana a alocat Romaniei 150 de milioane de euro pentru studiile, constructia si dotarea a celor trei spitale regionale, numai studiile costa.

Prima reactie de la Comisia Europeana dupa ce Toader a declansat revocarea lui Lazar

Comisia Europeana este ingrijorata in legatura cu procedura de revocare a procurorului general declansata de ministrul Justitiei, Ziare. com .

Comisia Europeana a decis: Cantitatile de calcan si sprot care se pot pescui sunt impartite intre Romania si Bulgaria

Comisia Europeana a adoptat o propunere prin care cota de pescuit si limita de captura pentru speciile sprot si calcan sunt impartite intre tara noastra si Bulgaria. Astfel, Comisia a adoptat miercuri.

Comisia Europeana a respins proiectul de buget pe 2019 al Italiei

Comisia Europeana CE) a respins astazi proiectul de buget pe 2019 al Italiei, denuntand un derapaj fara precedent si o neconformitate grava cu normele UE.

Centura Bucurestiului, lasata de izbeliste de guvernanti. Comisia Europeana nu a primit nicio cerere de finantare

Comisia Europeana nu a primit inca o cerere formala pentru finantarea lucrarilor la centura Bucurestiului, au declarat, luni, surse din executivul comunitar, pentru HotNews. ro, dupa ce s-a scurs o saptamana de la termenul avansat de premierul Viorica Dancila pentru transmiterea dosarului prin care Romania ar fi trebuit sa ceara banii europeni pentru santier.

Comisia Europeana, reactie de ultima ora: Dupa revocarea sefei DNA, procedura de revocare a procurorului general produce ingrijorare

Comisia Euopeana transmite, joi, intr-un comunicat de presa, ca declansarea procedurii de revocare a procurorului general, Augustin Lazar, provoaca ingrijorare, informeaza Stiripesurse. ro. Comisia.

Comisia Europeana a respins bugetul Italiei

Guvernul de la Roma trebuie sa prezinte un nou plan in trei saptamani Executivul de la Bruxelles a respins, ieri, proiectul de buget al Italiei pe 2019 si i-a solicitat Romei sa prezinte un nou document in trei saptamani, anunta france24. com, mentionand ca masura este o premiera in Uniunea Europeana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )