Libnet.ro
UNICEF

12:30

Comisia Europeana: Timmermans i-a transmis lui Dancila ca are ingrijorari crescande legate de situatia din Justitie. Ce au decis cei doi oficiali (VIDEO)

B1 B1,
Comisia Europeana: Timmermans i-a transmis lui Dancila ca are ingrijorari crescande legate de situatia din Justitie. Ce au decis cei doi oficiali (VIDEO)

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a transmis premierului Viorica Dancila, aflata la Bruxelles, ca are ingrijorari crescande in legatura cu situatia in care se afla. continuă pe B1

COMISIA EUROPEANA: Timmermans i-a transmis premierului Dancila ingrijorarea privind situatia din Justitie

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans i-a transmis premierului Dancila ingrijorarea crescand cu privire la situatia din Justitie, potrivit unui purtator de cuvant al CE.

Comisia Europeana: Timmermans i-a transmis lui Dancila ca are ingrijorari crescande legate de situatia din Justitie. Ce au decis cei doi oficiali

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a transmis premierului Viorica Dancila, aflata la Bruxelles, ca are ingrijorari crescande in legatura cu situatia in care se afla.

COMISIA EUROPEANA: Amenda de 368 milioane euro pentru Autoliv si TRW

Doi producatori de componente auto Autoliv si TRW) vor plati o amenda de 368 milioane de euro pentru ca s-au inteles intre ei pentru fixarea preturilor la scaune, airbaguri si volane livrate producatorilor auto din Europa, a anuntat astazi Comisia Europeana.

Comisia Europeana a amendat pentru cartel doi producatori de componente auto

Doi producatori de componente auto Autoliv si TRW) vor plati o amenda de 368 milioane de euro pentru ca s-au inteles intre ei in scopul fixarii preturilor la scaune, airbaguri si volane livrate producatorilor auto din Europa, a anuntat ieri Comisia Europeana.

DORU VISAN, SECRETAR DE STAT IN MINISTERUL ENERGIEI: Plafonarea preturilor la electricitate este prevazuta de Comisia Europeana

Componenta nucleara reprezinta o securitate energetica aparte si trebuie lasata ca atare, a notat secretarul de stat Masura de plafonare a preturilor la electricitate este prevazuta de Comisia Europeana, atunci cand preturile cresc foarte mult, ca o masura temporara, pe maximum trei ani, cu obligativitate de a reveni la pret liber, ne-a declarat Doru Visan, secretar de stat in Minis-terul Energiei.

Comisia Europeana: Frans Timmermans i-a transmis premierului Dancila, la Bruxelles, ca are ingrijorari crescande legate de situatia din justitie

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a transmis premierului Viorica Dancila in intalnirea de la Bruxelles ca are ingrijorari crescande privind situatia din justitie, a anuntat un purtator de cuvant al Comisiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )