Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana va tine cont de opinia minoritatilor la evaluarea reformei invatamantului ucrainean

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana va tine cont de opinia minoritatilor la evaluarea reformei invatamantului ucrainean

Comisia Europeana va tine cont de opinia minoritatilor nationale din Ucraina atunci cand va evalua conformitatea cu valorile europene ale legilor ucrainene, inclusiv cele adoptate in cadrul reformei invatamantului, a declarat Oliver Varhelyi, comisar european pentru probleme de vecinatate si extindere, ca raspuns la o intrebare adresata de jurnalisti, informeaza MTI, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana pregateste o noua misiune in Romania

Comisia Europeana va trimite in curand in Romania o noua misiune de experti.

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania din cauza defrisarilor ilegale

Comisia Europeana a transmis, astazi, un avertisment Romaniei din cauza defrisarilor ilegale. CE a indemnat statul roman sa ia toate masurile pentru a opri distrugerea padurilor.

Comisia Europeana a majorat prognoza de crestere economica pentru Romania

Comisia Europeana a imbunatatit prognoza privind cresterea economica din Romania in anul 2020, de la 3,6% la 3,8%, potrivit prognozei de iarna publicate joi.

Comisia Europeana: Economia Romaniei va continua sa scada in 2020 si 2021

Romania a consemnat o crestere economica de 3,9% in 2019, fata de 4,4% in 2018, potrivit previziunilor economice de iarna, publicate joi de Comisia Europeana CE), care arata ca tendinta de incetinire a economiei va continua atat in acest an, cat si anul viitor.

Citu: Deficitul va scadea sub 3% abia in 2022. Comisia Europeana vrea anul acesta, dar nu se poate

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca, desi Comisia Europeana vrea ca Romania sa reduca bugetul sub 3% din acest an, acest lucru nu este posibil, iar el va scadea sub acest nivel abia in 2022.

Romania, din nou pe lista rusinii: ce avertisment primeste de la Comisia Europeana

Romania n-a luat pana acum masuri in ceea ce priveste combaterea spalarii banilor, iar Comisia Europeana are ceva de spus in aceasta privnta. Comisia a transmis miercuri o scrisoare.

Comisia Europeana cere Romaniei si altor state membre sa respecte directiva privind combaterea spalarii banilor

Comisia Europeana CE) a trimis scrisori de punere in intarziere Romaniei si altor sapte state membre prin care le cere sa respecte directiva privind combaterea spalarii banilor.

Comisia Europeana avertizeaza Romania asupra defrisarilor ilegale

Comisia Europeana CE) indeamna Romania sa puna in aplicare in mod corect Regulamentul UE privind le.

Comisia Europeana indeamna la transpunerea celei de-a 5-a Directiva privind combaterea spalarii banilor

Comisia Europeana CE) a trimis scrisori de punere in intarziere Ciprului, Ungariei, Tarilor de Jos, Portugaliei, Romaniei, Slovaciei, Sloveniei si Spaniei din cauza faptului ca aceste tari nu au notificat nicio masura de punere in aplicare a celei de-a 5-a Directive privind combaterea spalarii banilor a 5-a Directiva AML), informeaza biroul de presa al CE.

Comisia Europeana indeamna Romania sa puna capat exploatarii forestiere ilegale

Comisia Europeana indeamna Romania sa puna in aplicare in mod corespunzator Regulamentul UE privind lemnul EUTR), care interzice intreprinderilor din sectorul lemnului sa produca si sa introduca pe piata UE produse obtinute din busteni recoltati in mod ilegal, informeaza biroul de presa al Comisiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )