Libnet.ro
UNICEF

21:45

COMISIA EUROPEANA: Toate statele membre vor avea acces la vaccinurile impotriva COVID-19 in acelasi timp, in functie de dimensiunea populatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMISIA EUROPEANA: Toate statele membre vor avea acces la vaccinurile impotriva COVID-19 in acelasi timp, in functie de dimensiunea populatiei

Toate statele membre vor avea acces la vaccinurile impotriva COVID-19 in acelasi timp, in functie de dimensiunea populatiei, anunta Comisia Europeana printr-un comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

COMISIA EUROPEANA: Toate statele membre vor avea acces concomitent la vaccinurile anti-Covid

Toate statele membre vor avea acces la vaccinurile impotriva COVID-19 in acelasi timp, in functie de dimensiunea populatiei, anunta Comisia Europeana, conform G4media.

Comisia Europeana: Toate statele membre vor avea acces concomitent la vaccinurile anti-Covid. Prioritatea vaccinarii - personalul medical, batranii, persoanele bolnave si angajatii care asigura serviciile esentiale

Comisia Europeana a anuntat, joi,intr-un comunicat de presaca toate statele membre ale Uniunii Europene UE) vor avea acces la vaccinurile impotriva COVID-19 in acelasi timp, in functie de dimensiunea.

Toate statele membre ale UE vor avea acces simultan la vaccinurile impotriva COVID-19. Cine va fi vaccinat cu prioritate

Toate statele membre ale Uniunii Europene vor avea acces la vaccinurile impotriva COVID-19 in acelasi timp, in functie de dimensiunea populatiei.

Tarile UE nu sunt pregatite pentru un nou val de COVID-19, atentioneaza Comisia Europeana

Comisia Europeana a atentionat joi ca statele membre ale Uniunii Europene sunt nepregatite pentru un nou val de infectii cu COVID-19 si a recomandat masuri comune pentru scoaterea pe piata a noilor vaccinuri atunci cand ele devin disponibile, conform Agerpres.

Bogdan Aurescu participa la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, participa, luni, la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE, care va avea loc la Luxemburg.

Comisarul european pentru sanatate, avertisment pentru statele membre UE: Se impun masuri pentru a evita izolarea

Comisarul european pentru sanatate, Stella Kyriakides, a facut un nou apel catre statele membre in contextul in care pandemia de coronavirus se accelereaza peste tot in Europa. Avertisment de la.

Bogdan Aurescu participa astazi la reuniunea ministrilor de Externe din statele membre UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa azi, la Luxemburg, la reuniunea ministrilor de Externe din statele membre ale UE, conform Agerpres.

Horoscop miercuri 14 octombrie. Zodiile care vor avea o zi grea, din toate punctele de vedere

Pentru 14 octombrie in Horoscop se spune ca Mercurul din Scorpion devine retrograd, pregateste-te pentru ultima si cea mai transformatoare treapta din 2020! intreaga chestiune, virusul, aceasta intreaga transformare prin care treceti, a inceput cu mult inainte de sosirea noului an, in toamna anului 2019. Horoscop miercuri 14 octombrie Oamenii de stiinta confirma ca in .

DOCUMENT Ofensiva energiei verzi: Comisia Europeana nu este multumita de tintele Romaniei, iar producatorii de energie regenerabila fac presiuni pentru o tranzitie energetica mai rapida

Planul National Integrat in domeniul Energiei si Schimbarilor Climatice PNIESC) al Romaniei nu este privit cu prea mare entuziasm de catre Comisia Europeana. intr-o analiza publicata miercuri, Comisia Europeana arata ca tintele Romaniei pentru o tranzitie la energia verde nu sunt suficient de ambitioase. Producatorii de energie regenerabila din Romania au reactionat imediat si cer autoritatilor sa tina cont de opiniile Comisiei Europene, sa creasca tinta pentru regenerabile si sa accelereze tranzitia energetica.

Raport Comisia Europeana: 95% dintre clujeni si 82% dintre bucuresteni se declara multumiti de orasul lor

Comisia Europeana a publicat marti un raport privind calitatea vietii in orasele europene si, potrivit acestuia, 95% dintre clujeni si 82% dintre bucuresteni se declara multumiti de orasul lor, comparativ cu o medie europeana de 89%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )