Libnet.ro
UNICEF

19:45

Comisia Europena reactioneaza dupa propunerea de revocare a Laurei Codruta Kovesi:Urmarim indeaproape si cu ingrijorare ultimele evolutii

Adevărul Adevărul,
Comisia Europena reactioneaza dupa propunerea de revocare a Laurei Codruta Kovesi:Urmarim indeaproape si cu ingrijorare ultimele evolutii

Comisia European a reactionat, vineri, la propunerea facuta de ministrul justitiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Concret, Comisia Europeana a comunicat ca urmareste cu ingrijorare situatia din Romania. continuă pe Adevărul

135 de procurori din DNA cer apararea reputatiei profesionale si dezaproba cererea de revocare a Laurei Codruta Kovesi: E intemeiata pe neadevaruri, pe supozitii si pe informatii din presa, neprobate in niciun fel

135 de procurori din DNA anunta intr-un comunicat ca au depus la CSM o cerere de aparare a reputatiei profesionale dupa ce persoane ce detin functii publice sau politice . au facut afirmatii prin care au acreditat ideea ca procurorii DNA administreaza probe cu incalcarea legii. Comunicatul mai arata ca cei 135 de procurori isi exprima dezacordul cu cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Reactia Comisiei Europene, dupa propunerea de revocare a lui Kovesi: Monitorizam cu ingrijorare evolutiile impotriva sefei DNA

Comisia Europeana reactioneaza, vineri, dupa anuntul privind propunerea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Liderii de la Bruxelles se arata ingrijor.

Subiectele zilei:Aburelile juridice ale lui Tudorel Toader;Vlad Voiculescu, reactie dura dupa propunerea de demitere a sefei DNA: Ultima data cand un individ a vorbit asa, in Bucuresti s-a lasat cu o revolutie;M-am plimbat prin Casa Presei, ca sa vad cum

Popescu: Cum poti, in calitate de ministru al Justitiei, sa te comporti ca un propagandau de doi bani?. Prin cererea de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei nu s-a facut de ras, cum se temea PSD, s-a facut de plans. Tudorel Toader cere revocarea Laurei Codruta Covesi printr-un amestec de fapte si de lozinci national-comuniste. Sunt zeci de cazuri de confruntari constitutionale numai in cartea lui Tudorel Toader, dar nu accepta sa-l intrebi.

CSM, PRIMA REACTIE la solicitarea de revocare a Laurei Codruta Kovesi

Consiliul Superior al Magistraturii a reactionat prompt dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca cere revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Victor Alistar, reprezentantul Societatii Civile in CSM, a.

Care este procedura de revocare a Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei cere revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Tudorel Toader a prezentat un raport devastator referitor la activitatea manageriala de la DNA. A declarat, printre altele, ca.

De ce a cerut Tudorel Toader revocarea Laurei Codruta Kovesi

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a cerut revocarea din functie a procurorului-sef al DNA, prezentand o sinteza din raportul de management asupra activitatii Laurei Codruta Kovesi. Cele mai importante.

Zi decisiva pentru soarta Laurei Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei va lua decizia in privinta conducerii DNA

Zi decisiva pentru soarta Laurei Codruta Kovesi. in aceasta seara, la ora 18, ministrul Justitiei anunta daca va propune sau nu revocarea sefei DNA. Este cea mai asteptata decizie a acestui inceput de an.

Olguta Vasilescu reactioneaza, dupa ce PNL a amenintat-o cu plangere penala: Cum sa faci asemenea gafe ca partid de opozitie?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, reactioneaza, dupa ce in plenul Parlamentului un deputat PNL a amenintat-o cu plangere penala. Olguta Vasilescu sustine ca cei de la PNL nu au inteles faptul ca.

Cine decide revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Procedura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi ca va declansa procedura de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Toader a precizat ca.

Codrin Stefanescu, despre demiterea Laurei Codruta Kovesi: Conform legii, Iohannis nu se poate opune revocarii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat vineri, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis este obligat de lege sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA. Iohannis va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )