Libnet.ro
UNICEF

10:15

Codrin Stefanescu, despre demiterea Laurei Codruta Kovesi: Conform legii, Iohannis nu se poate opune revocarii

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, despre demiterea Laurei Codruta Kovesi: Conform legii, Iohannis nu se poate opune revocarii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat vineri, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis este obligat de lege sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA. Iohannis va. continuă pe Antena3

Fostpresedinte CCR, despre demiterea Laurei Codruta Kovesi.Cine ar putea solutiona scandalul sefei DNA

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean sustine ca presedintele nu poate fi obligat sa revoce un procuror, in contextul interpretarii legii cu privire la statutul magistratilor. Fostul.

De ce a cerut Tudorel Toader revocarea Laurei Codruta Kovesi

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a cerut revocarea din functie a procurorului-sef al DNA, prezentand o sinteza din raportul de management asupra activitatii Laurei Codruta Kovesi. Cele mai importante.

Zi decisiva pentru soarta Laurei Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei va lua decizia in privinta conducerii DNA

Zi decisiva pentru soarta Laurei Codruta Kovesi. in aceasta seara, la ora 18, ministrul Justitiei anunta daca va propune sau nu revocarea sefei DNA. Este cea mai asteptata decizie a acestui inceput de an.

Codrin Stefanescu, despre revocarea lui Kovesi: in sfarsit cineva a rupt pisica. Este cutremurator ce scrie in raportul prezentat de Toader

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, joi, referindu-se la cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, ca in sfarsit cineva a rupt pisica, iar de acum intrevede un viitor mai bun.

135 de procurori din DNA cer apararea reputatiei profesionale si dezaproba cererea de revocare a Laurei Codruta Kovesi: E intemeiata pe neadevaruri, pe supozitii si pe informatii din presa, neprobate in niciun fel

135 de procurori din DNA anunta intr-un comunicat ca au depus la CSM o cerere de aparare a reputatiei profesionale dupa ce persoane ce detin functii publice sau politice . au facut afirmatii prin care au acreditat ideea ca procurorii DNA administreaza probe cu incalcarea legii. Comunicatul mai arata ca cei 135 de procurori isi exprima dezacordul cu cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Care este procedura de revocare a Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei cere revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Tudorel Toader a prezentat un raport devastator referitor la activitatea manageriala de la DNA. A declarat, printre altele, ca.

Comisia Europena reactioneaza dupa propunerea de revocare a Laurei Codruta Kovesi:Urmarim indeaproape si cu ingrijorare ultimele evolutii

Comisia European a reactionat, vineri, la propunerea facuta de ministrul justitiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Concret, Comisia Europeana a comunicat ca urmareste cu ingrijorare situatia din Romania.

Revocarea Laurei Codruta Kovesi. Ce spune o fosta colega a presedintelui Iohannis

Alexandra Calin, profesor din Sibiu si fosta colega a lui Klaus Iohannis, crede ca presedintele Romaniei va cantari foarte bine inainte de a decide daca o revoca sau nu pe Laura Codruta Kovesi. Am.

CSM, PRIMA REACTIE la solicitarea de revocare a Laurei Codruta Kovesi

Consiliul Superior al Magistraturii a reactionat prompt dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca cere revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Victor Alistar, reprezentantul Societatii Civile in CSM, a.

Cine decide revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Procedura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi ca va declansa procedura de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Toader a precizat ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )