Libnet.ro
UNICEF

22:45

Comisia Juridica a dat un raport pozitiv pentru Varujan Vosganian si Ion Ariton

B1 B1,
Comisia Juridica a dat un raport pozitiv pentru Varujan Vosganian si Ion Ariton

Comisia Juridica a dat un raport pozitiv, marti, pentru cererile de urmarire penala pentru Varujan Vosganian si Ion Ariton, relateazaB1 TV. Raportul va merge in plenul Senatului, unde se va vota pentru sau. continuă pe B1

Procurorii DIICOT cer incuviintarea urmaririi penale pentru Varujan Vosganian si Adriean Videanu in dosarul Interagro

Procurorii DIICOT au cerut incuviintarea urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, in dosarul in care este acuzat, alaturi de Adriean Videanu, ca, in calitate de ministrii ai Economiei, au.

Procurorii DIICOT cer incuviintarea urmaririi penale pentru Varujan Vosganian, in dosarul Ioan Nicolae - Interagro

Procurorii DIICOT au cerut luni incuviintarea urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, in dosarul in care este acuzat, alaturi de Adriean Videanu, ca, in calitate de ministrii ai Economiei, au furnizat firma Interagro detinuta de omul de afaceri Ioan Nicolae.

Senatorii juristi, aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru Varujan Vosganian

Comisia Juridica a Senatului a avizat pozitiv cererea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) de incepere a urmarii penale a fostului ministru al Economiei Varujan Vosganian,urmand ca plenul Senatului sa aiba decizia finala asupra cererii procurorilor.

Senatorii juristi au decis: Ion Ariton si Varujan Vosganian pot fi urmariti penal

Comisia juridica a dat aviz pentru urmarire penala indreptata impotriva senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei. Totodata, senatorii juristi au avizat si cererea de incepere a urmaririi penale.

Comisia juridica discuta marti incuviintarea urmarii penale impotriva lui Ion Ariton si lui Varujan Vosganian

Solicitarile procurorilor DNA si DIICOT de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian vor fi discutate marti in comisia juridica, a declarat senatorul PSD Ovidiu Dontu, vicepresedintele Comisiei.

Fostul ministru Ion Ariton, dupa audierea in Comisia juridica: Am rugat colegii sa dea aviz pozitiv la cererea DNA

Fostul ministru al Economiei, senatorul PNL Ion Ariton, a declarat marti, la finalul audierii din Comisia juridica, pe marginea solicitarii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul sau, ca le-a solicitat colegilor sa inainteze cat mai repede avizul solicitat, pentru vot in plen.

Varujan Vosganian refuza sa comenteze cererea DIICOT: Trebuie sa vad ce scrie in aceasta solicitare

Senatorul PNL Varujan Vosganian a refuzat luni sa comenteze noua solicitare a DIICOT de incuviintare a urmaririi penale pentru presupuse infractiuni comise ca ministru. Nu am vazut-o . ) Trebuie sa vad ce scr.

Dosarul Romgaz - Interagro. DIICOT cere un nou aviz pentru urmarirea penala a fostilor ministri Varujan Vosganian si Adriean Videanu

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) cer un nou aviz pentru declansarea urmaririi penale fata de senatorul Varujan Vosganian, cat si fata de fostul ministru Adriean Videanu. Aceasta solicitare vine dupa ce procurorii anticoruptie au adus probe noi in dosarul in care se fac cercetari fata de omul de afaceri Ioan Niculae.

Comisia juridica va elabora in trei zile raportul asupra cererii DNA privind inceperea urmaririi penale in cazul Elena Udrea

UPDATE- Deputatii din Comisia Juridica vor analiza cererea DNA de urmarire penala a Elenei Udrea si vor prezenta un raport in cel mult trei zile. Procurorii o acuza pe Udrea de abuz in serviciu, tentativa de.

ANI amendeaza deputatii din Comisia juridica, din cauza lui Petre Roman

Agentia Nationala de Integritate ANI) i-a amendat, marti, cu cate 2. 000 de lei, pe deputatii din Comisia juridica prezenti luni in sedinta pentru ca nu l-au revocat din functie pe Petre Roman, pentru incompatibilitate, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )