Libnet.ro
UNICEF

17:00

ANI amendeaza deputatii din Comisia juridica, din cauza lui Petre Roman

România Liberă România Liberă,
ANI amendeaza deputatii din Comisia juridica, din cauza lui Petre Roman

Agentia Nationala de Integritate ANI) i-a amendat, marti, cu cate 2. 000 de lei, pe deputatii din Comisia juridica prezenti luni in sedinta pentru ca nu l-au revocat din functie pe Petre Roman, pentru incompatibilitate, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

ANI i-a amendat pe deputatii din Comisia juridica

Agentia Nationala de Integritate ANI) i-a amendat, azi, cu cate 2. 000 de lei, pe deputatii din Comisia jurdica prezenti ieri in sedinta pentru ca nu l-au revocat din functie pe Petre Roman, pentru incompatibilitate, potrivit surselor din presa.

ANI i-a amendat pe deputatii din Comisia juridica pentru nerevocarea din functie a lui Petre Roman

Agentia Nationala de Integritate ANI) i-a amendat, marti, cu cate 2. 000 de lei, pe deputatii din Comisia jurdica prezenti luni in sedinta pentru ca nu l-au revocat din functie pe Petre Roman, pentru.

ANI i-a amendat pe deputatii din Comisia juridica cu 2.000 de lei pentru nerevocarea din functie a lui Petre Roman

Agentia Nationala de Integritate ANI) i-a amendat, marti, cu cate 2. 000 de lei, pe deputatii din Comisia jurdica prezenti luni in sedinta pentru ca nu l-au revocat din functie pe Petre Roman, pentru.

Comisia juridica va elabora in trei zile raportul asupra cererii DNA privind inceperea urmaririi penale in cazul Elena Udrea

UPDATE- Deputatii din Comisia Juridica vor analiza cererea DNA de urmarire penala a Elenei Udrea si vor prezenta un raport in cel mult trei zile. Procurorii o acuza pe Udrea de abuz in serviciu, tentativa de.

Fostul ministru Ion Ariton, dupa audierea in Comisia juridica: Am rugat colegii sa dea aviz pozitiv la cererea DNA

Fostul ministru al Economiei, senatorul PNL Ion Ariton, a declarat marti, la finalul audierii din Comisia juridica, pe marginea solicitarii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul sau, ca le-a solicitat colegilor sa inainteze cat mai repede avizul solicitat, pentru vot in plen.

Decizia in cazul incompatibilitatii lui Roman, amanata de Comisia Juridica a Camerei

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat, luni, o decizie in privinta incompatibilitatii deputatului PNL Petre Roman, urmand sa ceara Biroului Permanent sa solicite ANI un punct de vedere privind.

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor amana decizia in cazul incompatibilitatii lui Petre Roman

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat, luni, o decizie in privinta incompatibilitatii deputatului PNL Petre Roman, urmand sa ceara Biroului Permanent sa solicite ANI un punct de vdere privind.

Comisia juridica discuta, marti, incuviintarea urmaririi penale impotriva lui Ion Ariton

Vicepresedintele Comisiei Juridice din Senat, Ovidiu Dontu, a declarat ca solicitarile procurorilor DNA si DIICOT de incuvintare a inceperii urmaririi penale, in cazul senatorului Ion Ariton, va fi discutata, marti in Comisia Juridica.

Conducerea Camerei Deputatilor: Comisia Juridica va elabora in trei zile raportul in cazul Elena Udrea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va elabora in trei zile raportul asupra cererii DNA privind inceperea urmaririi penale in cazul Elena Udrea, a stabilit, luni, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, potrivit Mediafax.

Comisia Juridica a dat un raport pozitiv pentru Varujan Vosganian si Ion Ariton

Comisia Juridica a dat un raport pozitiv, marti, pentru cererile de urmarire penala pentru Varujan Vosganian si Ion Ariton, relateazaB1 TV. Raportul va merge in plenul Senatului, unde se va vota pentru sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2296 seconds )