Libnet.ro
UNICEF

21:00

Comisia juridica a Senatului: Aviz negativ la cererea de incepere a urmaririi penale pentru Viorel Ilie

Antena3 Antena3,
Comisia juridica a Senatului: Aviz negativ la cererea de incepere a urmaririi penale pentru Viorel Ilie

Comisia juridica a Senatului a dat marti aviz negativ cererii de incepere a urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul Viorel Ilie. in urma examinarii cererii Parchetului. continuă pe Antena3

SENAT. Primul pas pentru salvarea lui Viorel Ilie. Comisia juridica a respins cererea de urmarire penala

Comisia juridica a Senatului a dat aviz negativ cererii de incepere a urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul Viorel Ilie ALDE). Decizia finala va apartine plenului Senatului.

Parlamentarii dau o noua lovitura DNA: Cererea de incepere a urmaririi penale pentru ministrul Viorel Ilie, aviz negativ in Comisia Juridica

Parlamentarii dau o noua lovitura DNA. Senatorii din Comisia Juridica au dat aviz negativ cererii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel.

Aviz negativ pentru cererea DNA de urmarire penala a ministrului Viorel Ilie in comisia juridica din Senat

Comisia juridica a Senatului a dat marti aviz negativ cererii DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie ALDE). Avizul este consultativ, urmeaza votul final in plen.

Comisia juridica din Senat respinge inceperea urmaririi penale a lui Viorel Ilie

Comisia juridica din Senat a dat un aviz negativ, astazi, la cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) privind inceperea urmaririi penale a ministrului delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie ALDE).

PSD salveaza primul ministru penal. Comisia Juridica a respins solicitarea DNA de incepere a urmarii penale pentru ministrul Viorel Ilie

Comisia Juridica a Senatului, dominata de majoritatea PSD-ALDE, a avizat negativ solicitarea prin care DNA a cerut ridicarea imunitatii lui Viorel Ilie, senator ALDE si ministru pentru relatia cu Parlamentul. PNL si USR au votat pentru ridicarea imunitatii, insa votul Opozitiei a fost insuficient. Votul final va fi dat in plen saptamana viitoare.

Comisia Juridica din Senat a respins, marti, cererea DNA de urmarire penala a ministrului Viorel Ilie

Comisia Juridica din Senat a respins, cu sapte voturi impotriva si patru pentru, cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie.

Modificarile PSD la Legea finantarii partidelor, votate de Comisia Juridica. PNL: Nu se vor mai confisca banii obtinuti ilegal de partide/ Va fi necesar un raport sintetic si nu unul detaliat; AEP sa se ocupe de indrumare si mai putin de sanctionare

Comisia juridica a votat luni mai multe modificari initiate de PSD la Legea finantarii partidelor, intre care si una care prevede, potrivit deputatului PNL Gabriel Andronache, ca nu se vor mai confisca sumele obtinut ilegal de partide. HotNews. ro relata saptamana trecuta ca PSD a depus o serie de amendamente la un proiect de modificare a Legii finantarii partidelor, prin care propun ca partidele sa nu mai fie nevoite sa depuna un raport detaliat al veniturilor si cheltuielilor, ci doar un raport sintetic. Mai mult, ei adauga un articol in lege prin care subliniaza ca Autoritatea Electorala Permanenta trebuie sa se concentreze pe activitate de prevenire si indrumare si mai putin de sanctionare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )