Libnet.ro
UNICEF

18:30

Aviz negativ pentru cererea DNA de urmarire penala a ministrului Viorel Ilie in comisia juridica din Senat

Hotnews Hotnews,
 Aviz negativ pentru cererea DNA de urmarire penala a ministrului Viorel Ilie in comisia juridica din Senat

Comisia juridica a Senatului a dat marti aviz negativ cererii DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie ALDE). Avizul este consultativ, urmeaza votul final in plen. continuă pe Hotnews

Liderul deputatilor PSD: Voi vota pentru cererea DNA de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb

Liderul deputatilor PSD Ioan Munteanu a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca va vota pentru cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul deputatului Rovana Plumb, ministru delegat al Fondurilor Europene, in dosarul baltii Belina.

UPDATE Liderul deputatilor PSD, inainte de sedinta PSD: Voi vota pentru cererea DNA de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb/ Dupa sedinta: Colegii au decis sa le sustina intru totul pe Shhaideh si Plumb

Liderul deputatilor PSD Ioan Munteanu a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca va vota pentru cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul deputatului Rovana Plumb, ministru delegat al Fondurilor Europene, in dosarul baltii Belina. 30 La finalul sedintei, Munteanu a iesit din sediu si le-a declarat jurnalistilor ce cele doua, Shhaideh si Plumb, au declarat in sedinta ca sunt nevinovate, iar BPN a decis sa le susinta intru totul.

Comisia Juridica din Senat a respins, marti, cererea DNA de urmarire penala a ministrului Viorel Ilie

Comisia Juridica din Senat a respins, cu sapte voturi impotriva si patru pentru, cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie.

SENAT. Primul pas pentru salvarea lui Viorel Ilie. Comisia juridica a respins cererea de urmarire penala

Comisia juridica a Senatului a dat aviz negativ cererii de incepere a urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul Viorel Ilie ALDE). Decizia finala va apartine plenului Senatului.

Comisia juridica a Senatului: Aviz negativ la cererea de incepere a urmaririi penale pentru Viorel Ilie

Comisia juridica a Senatului a dat marti aviz negativ cererii de incepere a urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul Viorel Ilie. in urma examinarii cererii Parchetului.

Sebastian Ghita, audiat prin videoconferinta la Tribunalul Prahova. Instanta a ramas in pronuntare pentru cererea DNA de arestare

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost audiat marti dimineata, prin sistem de videoconferinta, la Tribunalul Prahova, in dosarul cunoscut sub denumirea Hidro Prahova, in care procourorii au cerut emiterea unui mandat de arestare pe numele sau, informeaza News. ro.

Parlamentarii dau o noua lovitura DNA: Cererea de incepere a urmaririi penale pentru ministrul Viorel Ilie, aviz negativ in Comisia Juridica

Parlamentarii dau o noua lovitura DNA. Senatorii din Comisia Juridica au dat aviz negativ cererii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel.

Dragnea: Voi vota impotriva cererii DNA de urmarire penala in cazul Plumb. Sa tipe si ambasadele

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, la Antena 3, ca va vota impotriva cererii DNA de ridicare a imunitatii ministrului Fondurilor europene, Rovana Plumb,.

VIDEO Kelemen Hunor evita sa anunte cum va vota UDMR in cazul ministrului Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina

Presedintel UDMR, Kelemen Hunor a reiterat ca este prematur sa anunte cum va vota formatiunea pe care o conduce in cazul ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina.

Dosarul Colectiv: Tribunalul Bucuresti discuta astazi cererea DNA de introducere in proces a Statului Roman, garant pentru plata despagubirilor

Viata oamenilor care intra in spatii autorizate de institutii publice nu trebuie sa fie plina de pericole, sustine procurorul DNA care cere in instanta ca Statul Roman sa fie parte in procesul incendiului clubului Colectiv. in sprijinul afirmatiei, la dosar a fost depus un raport al Guvernului care a dezvaluit deficiente majore in activitatea autoritatilor in gestionarea acestui caz fara precedent.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2297 seconds )