Libnet.ro
UNICEF

11:15

Comisia juridica a Senatului se intruneste din nou sa audieze toti candidatii pentru CCR

România Liberă România Liberă,
Comisia juridica a Senatului se intruneste din nou sa audieze toti candidatii pentru CCR

Biroul permanent al Senatului a decis, marti, ca membrii Comisiei juridice sa se intruneasca din nou si sa-i audieze pe toti cei care s-au inscris pentru un post la Curtea Constitutionala, considerand ca s-a facut o greseala prin neacceptarea candidaturilor lui Marian Enache si Gheorghe Iancu, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Judecatorul Valer Dorneanu va asigura conducerea interimara a CCR

ACTUALIZARE 16:22 Comisia juridica de la Senat se intruneste din nou sa audieze toti candidatii pentru CCR Biroul Permanent al Senatului a hotarat astazi ca membrii Comisiei juridice sa se intruneasca din nou si sa-i audieze pe toti cei care s-au inscris pentru un post la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), considerand ca s-a facut o greseala prin neacceptarea candidaturilor lui Marian Enache si Gheorghe Iancu.

Fostul ministru de Externe, Titus Corlatean, audiat in Comisia Juridica in dosarul deschis dupa alegerile prezidentiale din 2014 (VIDEO)

Comisia Juridica din Senat discuta marti cererea de urmarire penala fata de fostul ministrul Titus Corlatean. Acesta este acuzat de abuz in serviciu si impiedicarea exercitarii drepturilor.

Titus Corlatean, la Comisia juridica pentru a-si studia dosarul

Fostul ministru de Externe Titus Corlatean a venit, marti, la Comisia juridica din Senat, pentru a-si studia dosarul in care DNA cere urmarirea sa penala, in cazul votului din diaspora de la alegerile prezidentiale din 2014, el precizand ca abia acum a fost desigilat dosarul iar membrii comisiei vor stabili calendarul audierii sale si a adoptarii raportului. Senatorul e suspectat de abuz in serviciu si impiedicarea exercitarii votului.

Agricultorii, din nou in strada. Protestatarii, nemultumiti pentru ca nu si-au primit subventiile (VIDEO)

Agricultorii ies din nou in strada. Acestia au anuntat ca vor protesta in Parcul Izvor din Capitala, nemultumiti ca nu si-au primit subventiile, dar si de faptul ca statul nu ii ajuta sa.

ISIS a recurs din nou la fapte inumane! 19 fete, incuiate in custi si arse de vii dupa ce au refuzat sa devina sclave sexuale

ISIS a recurs din nou la gesturi inumane! 19 fete yazidite au fost incuiate in custi din fier si li s-a dat foc in fata a sute de oameni din Irak, potrivit Daily Mail. Fetele au fost sechestrate.

Nicusor Constantinescu, adus cu ambulanta la tribunal in dosarul CMZ. Procesul s-a suspendat din nou, dupa ce avocatii au cerut recuzarea completului

Sedinta de judecata de la Curtea de Apel Constanta, unde presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu trebuia sa fie audiat in dosarul CMZ, a fost suspendata luni, din nou, dupa ce avocatul acestuia a recuzat completul de judecata, anunta Mediafax.

Clasament WTA: Simona Halep, din nou pe locul cinci

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat o pozitie si se afla din nou pe locul cinci in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA).

Romania s-a cutremurat din nou. Un seism de 3,8 pe Richter s-a produs in Brasov

Romania s-a cutremurat din nou! Un seism cu magnitudinea 3,8 s-a produs la miezul noptii in judetul Brasov, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului, arata B1 TV. Seismul a avut.

Dupa 26 de ani, romanii voteaza din nou in Duminica Orbului

Romanii au fost chemati din nou la urne, dupa 26 de ani, sa voteze in Duminica Orbului.

Florentin Pandele a castigat din nou Primaria Voluntari

Dubla fericire in familia Firea-Pandele. Dupa ce candidata PSD a castigar fotoliul de edil general al Capitalei, sotul sau, independentul Florentin Pandele, a primit votul cetatenilor din Voluntari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )