Libnet.ro
UNICEF

12:15

Agricultorii, din nou in strada. Protestatarii, nemultumiti pentru ca nu si-au primit subventiile (VIDEO)

B1 B1,
Agricultorii, din nou in strada. Protestatarii, nemultumiti pentru ca nu si-au primit subventiile (VIDEO)

Agricultorii ies din nou in strada. Acestia au anuntat ca vor protesta in Parcul Izvor din Capitala, nemultumiti ca nu si-au primit subventiile, dar si de faptul ca statul nu ii ajuta sa. continuă pe B1

Comisia juridica a Senatului se intruneste din nou sa audieze toti candidatii pentru CCR

Biroul permanent al Senatului a decis, marti, ca membrii Comisiei juridice sa se intruneasca din nou si sa-i audieze pe toti cei care s-au inscris pentru un post la Curtea Constitutionala, considerand ca s-a facut o greseala prin neacceptarea candidaturilor lui Marian Enache si Gheorghe Iancu, informeaza Agerpres.

Romania s-a cutremurat din nou. Un seism de 3,8 pe Richter s-a produs in Brasov

Romania s-a cutremurat din nou! Un seism cu magnitudinea 3,8 s-a produs la miezul noptii in judetul Brasov, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului, arata B1 TV. Seismul a avut.

ISIS a recurs din nou la fapte inumane! 19 fete, incuiate in custi si arse de vii dupa ce au refuzat sa devina sclave sexuale

ISIS a recurs din nou la gesturi inumane! 19 fete yazidite au fost incuiate in custi din fier si li s-a dat foc in fata a sute de oameni din Irak, potrivit Daily Mail. Fetele au fost sechestrate.

Nicusor Constantinescu, adus cu ambulanta la tribunal in dosarul CMZ. Procesul s-a suspendat din nou, dupa ce avocatii au cerut recuzarea completului

Sedinta de judecata de la Curtea de Apel Constanta, unde presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu trebuia sa fie audiat in dosarul CMZ, a fost suspendata luni, din nou, dupa ce avocatul acestuia a recuzat completul de judecata, anunta Mediafax.

Clasament WTA: Simona Halep, din nou pe locul cinci

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat o pozitie si se afla din nou pe locul cinci in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA).

Dupa 26 de ani, romanii voteaza din nou in Duminica Orbului

Romanii au fost chemati din nou la urne, dupa 26 de ani, sa voteze in Duminica Orbului.

CE: Romania indeplineste trei din cele cinci conditii necesare pentru aderarea la euro

Romania indeplineste trei din cele cinci conditii necesare pentru aderarea la euro, respectiv criteriul stabilitatii preturilor, finantele publice si dobanzile pe termen lung, arata Raportul de convergenta pe 2016 publicat marti de Comisia Europeana, citat de Agerpres.

Jumatate dintre primarii de municipii au probleme cu legea dar candideaza din nou duminica

Aproape jumatate dintre primarii municipiilor si ai sectoarelor Capitalei, 51 la numar, au probleme cu legea, cei mai multi fiind acuzati de coruptie. Dintre acestia, 25 vor un nou mandat, inedite fiind cazurile lui Catalin Chereches, candidat din.

Florentin Pandele a castigat din nou Primaria Voluntari

Dubla fericire in familia Firea-Pandele. Dupa ce candidata PSD a castigar fotoliul de edil general al Capitalei, sotul sau, independentul Florentin Pandele, a primit votul cetatenilor din Voluntari.

Romania, din nou tinta unei ironii in Statele Unite. inca mai cred in institutiile guvernamentale. Nu suntem in Romania

Comparatiile intre Statele Unite si Romania apar tot mai des in campania electorala de peste Ocean. Ultima vine din partea senatorului republican John McCain, care il sustine pe Donald Trump.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )